Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Bandit79 #45 üzenetére

Gyerekkoromban imádtam a dédi almás pitéjét, az volt a legjobb, ha anyu sütötte nem volt pont olyan, a cukrászdai végképp. :) Nem csőlátás dédi elfogultság, hanem tény.

Igazából bármilyen funkció kapcsán lehetne perelni szépen éveket, vagy hagyni is lehetne mert végül is van választási lehetőség: Apple és nem Apple. Jobban örülnék európaiként, ha az EU inkább azt ösztönözné legyen jó európai okostelefon és számítógép és ne USA és Távol-Kelet között kellene problémázni az egyiket bíróságra, a másikat kitiltani, mert akkor nem számítana annyira a függés. Amúgy száz dolgot tudnék mondani Apple userként ami nem tetszik és változtatni kellene, de az alapvető zártabb üzleti és működési modelljük számomra inkább előny, mint hátrány. Az erővel törvényileg userekért jót tesznek dologgal én óvatosan bánnék, nem mindig szimpatikus nekem, mert nem kérdeztek engem és 1 milliárd másik usert biztosan akarom harcoljanak ebben és abban az ügyben? Az Epic vs Google és Apple perben is vicc volt az előadott színjáték értünk a nevünkben szabadságharcolnak. Hát, felőlem pusztuljon az Epic. ;]

Amit az EU-nak és USA-nak tényleg fel kellene bontani, szabályozni az a Facebook birodalom. Fb, Messenger, Instagram, Whatsapp a social media nagy része az övé és botrány botrány után. A Google és a Facebook negatív hatása sokkal nagyobb a társadalomra, mint hogy az iPhone-on milyen port van és hogyan működik a fizetés.

Új hozzászólás Aktív témák