Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz moonman #50 üzenetére

azért írtam oad a smiley-t, mert nyilván ez nem egy valós kérdés akart lenni. csak ugye az eredeti dolog onnan indult, hogy FTeR írta be, hogy az ie6 is tud ilyet, erre írtam, hogy ez nem az a funkció, hanem kicsit más.

a chrome esetében nem úgy keres a címsávból, ahogy azt általában (pl. ie esetén). hanem amikor elkezdessz valamit írni, akkor előjön pár lehetőség, különböző színekkel. a feketék, amik előtt nagyító van, azok keresési címszavak, és ha ilyenre böksz rá, akkor ezt megkeresi a default keresővel. a zöldek, amik előtt földgömb van, azok url-ek, ilyenkor nem keres semmit (még ha nem is létezik ilyen, akkor sem), hanem megpróbálja megnyitni. szóval te választod ki, hogy mit szeretnél. az, hogy mit hoz be a legördülő listán első helyre (egy címszót, vagy url-t) szerintem attól függ, hogy van-e teljes egyezés url-lel. egyébként az előzményekben is keres azonnal, ahogy kezded írni (nem csak a címekben, hanem a tertalomban is), ahogy azt hiszem IE-re is írtad, hogy így csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák