Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tntmax
aktív tag
tré szisztemsz és informatika? aucs...
-
Hiftu
senior tag
Alapvető jó ötletnek tartom az ilyen akadémiát. A cég le tudja fölözni a jelentkezõket, a felvételiző meg garantált oktatást kap. Sok helyen láttam már azt, hogy az oktatást a munka közben beletanulsz mondattal oldják meg. Sajnos a BKK-s történet nem javítja az akadémia hírnevét. Kérdés, hogy a jelentkezõket ez mennyire zavarja.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Zolik
senior tag
Akkor nem csodálom, hogy miért került milliókba a BKV netes rendszere amit egy totál kezdő srác "feltört".. ha ilyenek készítették az oldalt. Persze a vezér nem mondott le, inkább rendőrt hívtak a srácra..
2,5% jut be, szép... meg ugye az is számít hogy milyen protekcióval bír az érintett jelentkező így kb marad 1-2 olyan aki tényleg önerőből jut be és ért is valamit a dolgokhoz. Nem semmi, de szinte majdnem semmi.[ Szerkesztve ]
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
iSonic
addikt
Ebben 100%-osan egyetértek. Akinek például hallgatói jogviszonya van azt nem is engedném például ilyen állásra jelentkezni csak a gyakornokira (mert volt ilyenre is példa).
Sajnos azt is validálnom kell, hogy akinek jó a kommunikációja az egy ilyen videós bemutatkozáson vagy interjún is eltudja adni Magát, ám ha nem teljesít, akkor nagyon gyorsan kivágják az Akadémiáról, amivel természetesen egy másik ember elől vette el a helyet, ami miatt én sem repdesek."Na, de visszatérve az elejére, 400-ból 10, az semmi."
Néha a kevés is több, mint a semmi[ Szerkesztve ]
-
Meridian
senior tag
Tévedés ne essék, én is jó ötletnek tartom... csak éppen... 400-ból 10-et azt jelenti, hogy pont nem azok fognak bekerülni, akik "odavalók". Hanem azok, akik pl 2 nyelven felsőfokon beszélnek, képesek beseggelni bármit (értsd: jó tanulók), viszont csak az IT vagy programozási területek azok amire nem alkalmasak... és bizony sok olyat láttam utóbbi időben, hogy bölcsészek, vegyészek, biológusokat választottak ilyen képzésekre, csak azért mert "kommunikációból" jelesek.
Na, de visszatérve az elejére, 400-ból 10, az semmi. Ahhoz képest, hogy állítólag 20ezer betöltetlen (vagy betölthető) álláslehetőség lenen csak a magyar munkaerőpiacon (az EU-sban meg állítólag 800ezer)...
-
iSonic
addikt
Meridian: Pontosan és ha unikornisokkal táncolsz akkor az plusz pont.. viccet félretéve természetesen több kell.
bambano: volt olyan aki nem pályakezdőként, hanem más területről érkezett ide tanulni, annak ott volt referenciaként, hogy megbízható munkavállaló például. IT ágazat azért sok embernek tud jobb életszínvonalat nyújtani. (De marakodhatunk még ezen a témán. Alapjába véve Én egy jó ötletnek tartom ezt az egészet és remélem bővítik a felvételi limitszámot.)
-
bambano
titán
a referencia azt jelenti, hogy megmondod, a korábbi munkahelyeden ki ad rólad véleményt, és őt szükség esetén felhívják.
A jó referencia az, hogy komoly, elismert munkahelyről mondanak rólad jót.
ez tipikusan nem pályakezdők terepe.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Tikakukac
titán
Végre egy hír amit végig mosolyogva és kuncogva olvastam el
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
iSonic
addikt
Nem csak "rendszergarázda" állásokra mentek tovább a jelentkezők. Van aki sales, pre-sales, rendszermérnök segéd... A jó referencia alatt meg azt értem, hogy láttam jó pár jelentkezőnek a bemutatkozó videóját és ott volt pár olyan ember aki a távolság vagy egyéb más anyagi okból nem tudott Pestre felkerülni egy nagyobb multihoz, de így legalább lett esélye.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Lesz kiberbiztonság a tárgyak között? Ethical hacking?
-
iSonic
addikt
2017-es Akadémiára is több mint 10-en jutottak be. És jelenleg is itt dolgoznak főállásba csak jelzem.... Nem lehetetlen bejutni csak jó referenciát kell beadni és motiváltnak lenni.
Akinek meg nem sikerül ott a gyakornoki program hasonló fizetéssel az elején.
[ Szerkesztve ]
-
Meridian
senior tag
400 főből 10 ember jut be... azaz gyakorlatilag ide is szinte lehetetlen a bejutás, hasonlóan mint pl a Yellowroad képzésére, ahol kb 2000 emberből felvesznek 20-40 embert...
-
haxiboy
veterán
"Megvalósíthatják piaci ötletüket" - A T-Systems szabadalma alatt
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
bambano
titán
Juttatási csomag: ingyen bérlet...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest