Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Maradjunk annyiban, hogy felhasználók böngészési adatinak bizonyos védelmére találták ki, kevésbé képzett felhasználók ellen. Ezenkívül nem véd a keylogger ellen, shoulder surfing ellen, hálózat monitorozás ellen, és stb. ellen. Egyébként egy szóval nem írtam, hogy kliens oldalon minden ellen véd. Viszont amivel az emberek, általában találkoztak, vagyis a közösen használt böngészőben felugrottak a másik ember előzményei, automatikusan bejelentkezett a bent maradt sütikkel stb., az ellen véd.
Okoslegyé: Akkor az van, hogy neked a böngészés egy kész rémálom lehet.
Nyergeld meg a nagyot
-
DJS
tag
"Azért, mert elhanyagolható a jelentősége még van nekik pozitív oldala is, így az sem megoldás, hogy kivesszük, akkor dobjuk ki az összes kést is otthon, mert minden fel lehet több célra is használni."
Ez továbbra is mellébeszélés. Milyen haszna van a fontlista kiadásának, és milyen biztonsági kockázatot jelent? Ehhez képest hogyan védik? Sehogy. Már az is jó lenne, ha megkérdezne, vagy egy szabvány választ adna minden erről kérdező JS proginak, de nem, vígan kiadunk mindent.
"De ezek a cégek mind reklámból (is) élnek. Szóval kétlem, hogy csak úgy hagynák, hogy ezeket a dolgokat kivegyék."
Én azzal is megelégednék, ha a Firefoxban nem szerepelne.
"Még ha valamilyen csoda folytán ki is veszik és eltekintünk attól a minimum 5-6 éves átfutási időtől, mire a felhasználók döntő hányada át is áll olyan böngészőre, ami már nem adja ki ezeket az infókat akkor is necces lenne a milliónyi felugráló JavaScript alert, ami értesítene, hogy nem tudja megállapítani, vagy egyszerűen csak dobálna egy rakat "null" és "undefined" hibát."
Nem, ezt szabvány és semmitmondó válasszal meg lehet oldani. Nem a legelegánsabb, de nem is lenne egyedülálló a szabványok történetében.
"Ahogy leírtad a neves, lakcímes példádban is, az emberek többsége leszarja a személyiségi jogokat és társait."
Épp ezért kellene legalább a szabványkészítőknek észnél lenniük.
-
lorenzen
aktív tag
Kérdezd meg az Adobe-ot, ugyanis ha a Flash le van tiltva, vagy legalább Flashblock-ot használsz, akkor nem ad ki semmilyen fontot.
És ezzel ismét megkönnyíted a digitális ujjlenyomatod követését. A font információk hiánya is értékes információ.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
WonderCSabo
félisten
Hát izé, sztem a border-radiust kevés végleges böngésző tudja, talán csak az Opera. Sok a saját megoldását igen (webkit-border-radius, moz-border-radius).
Ha pedig így értetted, gondolom a PH!sok várnak, amíg elég lesz egy sort írni a 3 helyett...
Rénáztem a kódra, ha jól látom general CSS van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest