Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- DIGI internet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- XPEnology
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Facebook és Messenger
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Nekem a stiftes deo-val meg fogkrémmel se volt semmi gondom idén még
(tizenkettőt repültem amerikába / ban)(#19) t72killer : minden normális reptéren van manapság ivókút (legalábbis amerre én jártam) - az igaz, hogy az rohadt hideg...
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
t72killer
titán
Szuper, Egyiptomba jártam búvárkodni, alap, hogy vittem a jó drága ultrabookot esténkénti képfeldolgozásra - ja+ott a kamera, vízalatti tokjával, akkus-horribile dictu henger alakú(!!!!) tartozékaival . Nagyon remélem a németek nem állnak rá erre a hülyeségre, szerencsére UK nekem nem esik útba.
Valaki igazán a körmére nézhetne az egész repülősdi-iparnak, kvázi jogfosztottan, egyenruhás bűnözőknek kitéve utazunk. Egy normál utcai igazoltatásnál a rendőr feleannyit nem engedhet meg magának, mint amit alkalmasint a nem is hatóság reptérbiztonságiak művelnek.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Elméletben még csak pár országból induló gépekről van szó, de az idiotizmus gyorsan terjed + valamelyik agytröszt elkottyintja magát, hogy a tenoristák java nem is ezekből az országokból származik, hanem született "francia"-"belga"...
-
t72killer
titán
Egyszer kipróbálom a VIP-t. Víz kérdésben mondjuk dubai-ban és szingapúrban rémlik, hogy van normál ivókút a váróban. Persze ez Bp-en, ahol régebben még az üres üvegeket is elszedték, nehogy a wc-ben feltöltsd, nehezen elképzelhető.
-
t72killer
titán
"Ha szomjas vagyok tudok venni magamnak en is vizet a repteren erre magam is rajottem" - ja, jellemzően jéghideget, 3€/fél literes kiszerelésben . Ahhoz képest, hogy régen 2 üveg borral szálltam fel az amcsiba induló gépre...
-
t72killer
titán
Ha nem lopják el, akkor összetörik, lehet választani. Mind1, USA-ba nem utazunk.
Nem veszik észre, hogy ezek a látszatintézkedések SEMMIRE nem jók, csak napi tízmilliónyi békés utas szivatására? A tenorszervezetek is olvasnak híreket és azonnal kapcsolnak - holnaptól a delikvens agyába építik a dinamitot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Peugeot, Citroën topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest