- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Ez volt a problémám: https://forums.adobe.com/thread/1814562
A 3. válaszban van a megoldás számomra, amit linkelt fájlt kell letölteni Firefox-hoz, hogy tudja telepíteni.
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
törölt tag
válasz LeslieG Jr. #1 üzenetére
Hát, sosem a biztonság volt egy-egy szoftver széleskörű alkalmazásának legfőbb kiválasztási szempontja. Ha az lenne, akkor a legismertebb és legtöbb ember által használt néhány szoftvert sem kellene használni.
-
Narxis
nagyúr
12 éves gépet már illene lecserélni, azért nem lehet mindig tekintettel lenni az ősrégi hardverekre. Ez olyan mintha autópályán a max. sebesség 80km/h óra lenne csak mert még vannak trabantok meg ladák az utakon.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Dezsike
tag
Én a HTML5-el sem szimpatizálok, egy 12 éves gépet pillanatok alatt lerohaszt. Inkább a natív programokat támogatom, azok a régi gépeken is minden további nélkül futnak amennyiben nem erőforrásigényesek, a munkához használt szoftverek néhány kivételes esettől eltekintve (pl. CAD, videószerkesztés) nem szoktak azok lenni. Az irodában ahol dolgozok is üzemel egy 12 éves gép, 1,8 GHz CPU, 2 GB RAM, Win 7 - a munkához használt szoftver (természetesen natív program) minden további nélkül fut rajta, de amint megnyitnak egy böngészőt megadja magát (legalább arra ösztönzi a népet, hogy ne netezzen munkaidőben).
-
Narxis
nagyúr
Chrome aznap frissül amikor a Flash is, about:plugins-nél megnézheted a verziószámot. Amúgy hogy nem tudod frissíteni? Én úgy szoktam, hogy letöltöm az uninstallert, 2 másodperc alatt leszedi aztán jöhet az új.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Kékes525
félisten
Már rég el kellene felejteni. A HTML5 sokkal biztonságosabb. Comparison of HTML5 and Flash, Flash vs HTML5
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
DithenS
senior tag
Nekem is rákérdez hogy bekapcsolja e,mert amúgy inaktív.
Amúgy én csak online filmeknél meg sorozatoknál használom mert némelyik lejátszónak kell. -
Bavid Dowie
csendes tag
Én úgy használom a Chrome-ot, hogy a plugineket alapesetben tiltom, és ilyenkor minden flash elem csak egy szürke négyzet a weboldalakon. Ha pedig mégis úgy döntenék, hogy egy elemre mégis szükségem van, akkor jobb gomb rajta és engedélyezem arra a rövid időre.
Az exceptionök közé egyedüliként beírtam a [*.]spotify.com-ot.
-
camillus
tag
Nem érdekel, ha valaki a játékok, a bankok miatt meg a webes videókra "kell" a flash. Ezeket át lehet hidalni. Az az igazán gáz, amikor a flash munkaeszköz.
Ha ennyire nyűg a kód karbantartása, akkor dobják be a gyeplőt és nyissák meg a kódot. Legalább a gnash kompatibilitása feljavul és talán jobb kezekben lessz a fejlesztés is.[ Szerkesztve ]
http://i.imgur.com/Ea58ASu.jpg
-
lev258
veterán
Az Adobe is már régen unja a flash-t, csak az internet népe nem akar átállni. A Google is ezért tesz erőszakosabb lépéseket az utóbbi időben. Csak mások meg a HTML5 miatt panaszkodnak már most is.
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
macman507
aktív tag
Az Adobe bekaphatja!
Firefox-on egyszerűen nem bírom frissíteni a flash-t, Chrome-on meg.. ki tudja mit csinál a Google, ha jól tudom ott ugye nem nekünk kell telepíteni.
Úgy szar, ahogy van a flash, nem igaz, hogy ennyi idő után sem tudják rendesen megcsinálni, de hát úgy látom nem csak teljesítménybeli gondok vannak a flash-el, szóval így már érthető, hogy miért ilyen szar az egész.A flash kukázásával csak annyi a gondom, hogy sok flash játék hirtelen nem fog működni, na nem mintha annyit játszanék, de van 1-2 klasszikus amikkel nagy ritkán játszik az ember, de lehet csak én.
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
hemaka
nagyúr
Nem ártana, onnan lehet a legtöbb mocskot összeszedni.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
nghost
tag
Ebben inkább az a szomorú, hogy ezeket a hibákat már egy ideje kihasználták (használják). Ahhoz képest, hogy "csak" egy plugin, eléggé.. khm, problémás.
A mai nappal (részemről) beszüntetem a Flash használatát.. Sajnos a krómban benne van by default, de legalább nem nyivákol a frissítésért hetente (arról nem is beszélve, hogy a McAfee förmedvényt se tolja az arcomba). oh wait..[ Szerkesztve ]
Script Kiddies Do What They Do Best: Infect Themselves / The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
-
LeslieG Jr.
őstag
Eddig sem volt az Adobe Flash a biztonság etalonja de, lassan minden nap kapunk egy olyan hírt hogy megint sebezhetővé váltak a gépek az áldásos Adobe Flash miatt. Szerintem ezt az Adobe Flash már nem kéne erőltetni. Kukázni kéne.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM