Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
"Nekem volt lakot területen belül balesetem. HA be vagyok kötve akkor most (ha egyáltalán?) a nyelvemmel tudnák írni. Miért is nem lehet egy embernek a saját testi épségét a saját belátása szerint megvédeni? Nincs válasz max: azért mert csak!"
Azért, hogy egy ütközésnél a hátsó ülésről ne repüljenek neki az emberek az első ülésen lévőknek, hogy az első ülésen ülők egy frontális ütközésnél ne váljanak a másik fél számára egy 100kg-mal és 90km/h-val repülő zsák krumplivá ami a baleset esetén még pluszba az embernek csapódik, hogy borulásnál ne kerülj az autó alá, stb, stb. Aki azt nem látja be 2019-ben, hogy a biztonsági öv jó dolog - persze akadna kivételek, de azok mindig vannak - azok tologassák csak a csattogós lepkét.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
gabor7th
addikt
" A technológia évek óta adott lett volna arra, hogy pl a lakot terület elérésekor a motorvezérlő letilt és csak a maximális sebességet engedje. Ugyanígy a többi úton is. Egy érzékelő és a hozzá tartozó vezérlő kell. DE ugye ezután már nem tudnak büntetni mert a kocsi magától leszabályoz."
Sokszor ahhoz, hogy elkerülj egy balesetett kell a nagyobb sebesség.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest