- ASUS routerek
- Mozilla Firefox
- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Andreaspasco #1495 üzenetére
Lyézus! Képzeld tudom, sajnos minden adalékanyagnak utána kell néznem, mert a fiamnak autoimmun gyulladásos bélbetegsége van. A dietetikus az emulgeálószerek, ezeken belül a lecitineknek is a minimálisra csökkentését írta elő, mivel nála hatványozottan károsnak minősül még kis mennyiségben is.
[link]
“A felhasznált mennyisséggel azonban érdemes óvatosan bánni: egyes kutatások szerint az emulgeálószerek fogyasztása nagy mennyiségben elhízás, diabétesz és gyulladásos bélbetegség kialakulásához vezet, mivel megváltoztathatják a bélflórát, ami glükózintolerancia kialakulását eredményezi.” -
válasz
Andreaspasco #1489 üzenetére
Részemről már el is vérzett
…. emulgeálószer… mi a t.k.mnek egy olaj spraybe emulgeálószer bakker?!
Inkább töltögetem extraszűz olívaolajjal a kis “permetezömet”. -
válasz
Rugólábserif #1353 üzenetére
Többek között igen.
-
Nah, ma sütöttem 3 kg oldalast 5 részletben
Este bekenegettem zúzott fokhagymával összekevert mustárral, sütés előtt ment rá só, vegeta, bors, zsálya.
160 fok 15 p, majd fordít és megint 160 fokon de csak 10 p, majd visszafordítva további 5 perc. Ennél magasabb hőn inkább égett, mint sült. Szilikon kosárban sütöttem.
-
-
Ha valakinek van most otthon pl. ilyen Lidl-ös császárzsömle, vagy bármi gyorsfagyasztott pékárú, le tudná nekem írni, hogy pontosan mi szerepel az összetevők között a csomagoláson? Köszönöm.
-
Nekem a Tefal xxl-be 22 cm átmérőjű kiegészítők lennének jók, de mindenhol 20 cm ( 8inch ) átmérőjű a legnagyobb
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest