- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
teljesen mindegy, hogy ok mit gondolnak, a torveny ugyanugy vonatkozik rajuk is
az mas kerdes, ha valaki nem meri feljelenteni oket, mert vajjal a fejen nem akar a napra menniviszont jo lenne, ha nem irna le mindenki ugy a kiadokat, ahogy teszitek, ettol oszetettebb tamadast is inteztek mar filecserelo halozatok ellen
ertem en, hogy nem szeretjuk oket, meg kopkodni jo, de gondolkozni megjobb -
-
rt06
veterán
site-ot felallitani nem is nehez, a forgalmat odairanyitani mar problemasabb
foleg ugy, hogy csak a hasznos forgalom menjen oda
ennek - amit irsz - leginkabb akkor van jelentossege, ha elviszik a szerverthaxiboy: nemzetkozi viszonyban nem tudom, mi a helyzet, de a magyar torvenyek nem tesznek kulonbseget az alapjan, hogy ki inditja a tamadast
BTK 300/C. §
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
-
haxiboy
veterán
Szerintem ugyanúgy meg kéne büntetni a kiadókat ha DDOS támadást inditanak mint bárki mást....az internet szabadnak indult, szerintem maradjon is az!
-
Zirowe
nagyúr
Mintha azt nyilatkozták volna magnetre való átálláskor, hogy mostantól az egész oldal elfér egy kisebb pendriveon, akkor elvileg kb semennyi időbe nem telt volna felállítani egy ideiglenes mirror siteot.
Nekem kedden majdnem egész nap nem volt elérhető az oldal.
-
DesertDog
tag
Tombol a kiberháború. Csapások és ellencsapások mindkét (két?) oldalon.
-
törölt tag
és ha jól látom, egy főnixmadárra cserélték a logót, ötletes
-
Szerintem a kiadói csoportok voltak. Egy jó időben indított Anonra jellemző támadással összeugrasztják őket és azokat is megosztják akik eddig szimpatizáltak valamelyikkel vagy mindkettőjükkel. Oszd meg és uralkodj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest