Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
teljesen mindegy, hogy ok mit gondolnak, a torveny ugyanugy vonatkozik rajuk is
az mas kerdes, ha valaki nem meri feljelenteni oket, mert vajjal a fejen nem akar a napra menniviszont jo lenne, ha nem irna le mindenki ugy a kiadokat, ahogy teszitek, ettol oszetettebb tamadast is inteztek mar filecserelo halozatok ellen
ertem en, hogy nem szeretjuk oket, meg kopkodni jo, de gondolkozni megjobb -
rt06
veterán
site-ot felallitani nem is nehez, a forgalmat odairanyitani mar problemasabb
foleg ugy, hogy csak a hasznos forgalom menjen oda
ennek - amit irsz - leginkabb akkor van jelentossege, ha elviszik a szerverthaxiboy: nemzetkozi viszonyban nem tudom, mi a helyzet, de a magyar torvenyek nem tesznek kulonbseget az alapjan, hogy ki inditja a tamadast
BTK 300/C. §
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
-
haxiboy
veterán
Szerintem ugyanúgy meg kéne büntetni a kiadókat ha DDOS támadást inditanak mint bárki mást....az internet szabadnak indult, szerintem maradjon is az!
-
Zirowe
nagyúr
Mintha azt nyilatkozták volna magnetre való átálláskor, hogy mostantól az egész oldal elfér egy kisebb pendriveon, akkor elvileg kb semennyi időbe nem telt volna felállítani egy ideiglenes mirror siteot.
Nekem kedden majdnem egész nap nem volt elérhető az oldal.
-
DesertDog
tag
Tombol a kiberháború. Csapások és ellencsapások mindkét (két?) oldalon.
-
törölt tag
és ha jól látom, egy főnixmadárra cserélték a logót, ötletes
-
Szerintem a kiadói csoportok voltak. Egy jó időben indított Anonra jellemző támadással összeugrasztják őket és azokat is megosztják akik eddig szimpatizáltak valamelyikkel vagy mindkettőjükkel. Oszd meg és uralkodj!
Új hozzászólás Aktív témák
it A szolgáltatás csak rövid ideig akadozott, a támadók kiléte egyelőre nem ismert.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5421 i7-11850H/16GB RAM/512SSD/MX 450 VGA/300 nit display
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest