Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
"plusz amikor befejezi a letöltést akkor meg is szünteti a kapcsolatokat"
na ez megintcsak egy olyan korlatja, amire eddig nem is figyeltem fela pando az legalabb csendben elfutkarozik a hatterben a letoltes befejeztevel is (bar annak sosem neztem a sebesseget)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
igen, 80/25-os digi, de volt joadag tesztelesi szandek is a dologban, nem csak jofejseg
abban igazad van, hogy a tobbseg nem szedi ki a torrent-et, a fentivel csak azt ivantam szemleltetni, hogy megfeleloen hasznalva, lenyegesenn jobb sebesseg is elerheto, mint a hagyomanyos http alapu letoltessel
nalam is abbol indult a dolog, hogy dio3 megjelenese korul meglehetosen terheltek voltak a blizzard szerverei es a http seed alig nyoszorgott, a downloader-ben levo bittorrent kliens meg nincs mindig a helyzet magaslatan, igy ha nem megy a http seed, sokszor rendkivul lassu a letoltes
a torrent file-t kiszedve es beteve mezei bittorrent kliensbe (ami raadasul nem kezel http seed-et, csak a tobbi peer-tol toltottem) kis felfutasi ido utan kozel max sebesseggel tudtam letolteniszoval en ugy gondolom, hogy az altalad mert 80/20 arany sokkal inkabb van a letoltoben levo torrent kliens korlatai miatt (pl nincs upnp, vagy nagyon nem jo otlet az alapertelmezett portot hasznalni) all fenn
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
en egyszer betettem ket honapra par blizzard-os torrent-et (ami kinyerheto tobb downloader-jukbol, szoval itt a hivatalos, blizzard-os torrent-rol van szo, es az o tracker-jukon keresztul kapott peer-ekrol) a kliensembe
a ket honap alatt korulbelul 10 TB adat ment fel (ha jol szamolok - ket MBps-re volt korlatozva a kliens, es ezt folyamatosan ki is hasznaltak)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Dr.FantastiK #37 üzenetére
legy oly' jo es vilagosits fel, mely allitasaim utik egymast, s mi marhasag abbol, amit leirtam?
leslieke: pontosan erre kivantam ravilagitani, hogy ha mar egyszer fizetett az ember, akkor nem igazan lehet kenyszeriteni, hogy seed-eljen
zart tracker-eknel ez azert mukodik, mert ott ez szukseges ahhoz, hogy megkapd a "termeket", itt viszont kifizeted
eppen emiatt irtam korabban, hogy ez a terjesztesi forma a hirben szereplo tartalmak terjesztesere (ritka, nehezen beszerezheto dolgok) nem eppen alkalmasPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Dr.FantastiK #32 üzenetére
ez igy netto baromsag
mint arrol korabban esett mar szo, tobb jatek terjesztoje is hasznalja a bittorrent technologita, mind a jatekok egeszenek, mind az idonkent megjeleno patch-ek terjesztesere, mindezt ugy, hogy a user legtobbszor eszre sem veszi, hogy o torrent-ezikelso lepeskent en azt mondom fel kellene fogni, hogy a BitTorrent (mint technologia) != warez
(es a linux disztrot letoltok kimeljenek, nekik tipikusan a leghalvanyabb fogalmuk sincs arrol, hogy minek kapcsan okoskodnak)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
ez igy mind szep es jo, viszont itt elsosorban nem egy tracker-rol van szo, hanem egy boltrol, ahonnan bittorrent technologiaval toltod le az arult tartalmat
a kerdes pedig az volt, hogy azutan, hogy fizetsz erte, mivel lehet ravenni az embereket arra, hogy seed-ben maradjanak (en ugye erre irtam, hogy nem lehet)hogy egyszerubb legyen a kerdes, teged mivel lehetne ravenni, hogy a heti bevasarlaskor, miutan fizettel a penztarnal, ottmaradj kicsit felmosni a tesco-ban?
-
rt06
veterán
az altalad ismert torrentoldalak (mondd ki nyugodtan, hogy ncore, ott van ez a rendszer) nem kernek penzt is az egyes torrentekert, ne keverjuk ossze a kettot
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
es ha nem seed-elsz?
kizarnak a boltbol? azzal sajat magukat szopatjak meg, mert elveszitenek egy vasaroltilyen esetben max az elkepzelheto, amit anulu irt, de annit meg szerintem nem er nekik az egesz
-
rt06
veterán
mar az is elegendo lehet (de a jelenlegi nullanal mindenkeppen tobb), hogy addig is seed-elsz, amig te magad toltod az adatokat (amugy pont emiatt irtam, hogy ilyen tartalmakra nem kifejezetten, sokkal inkabb ujdonsagok terjesztesere alkalmas a bittorrent)
-
rt06
veterán
meg nem mondom, de ugy remlik valamelyik koreai mmo-nal talalkoztam meg hasonloval
illetve ugy remlik, ezeken kivul is volt mar, ami tett fel pando media booster-t (szerk.: pl a league of legends is hasznalja, azt tettem meg fel nemreg)szoval egy ideje mar nem a blizzard az egyetlen, aki kihasznalja a bittorrent elonyeit, bar teny, hogy ok a legismertebbek
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
tobb problemat is latok
az elso, hogy egy ilyen megoldas semmivel nem lesz a user szamara kenyelmesebb, mint egy http alapu letoltes, vagy egy online stream, kezdesnek, mert plusz program kell hozza, illetve aki jar az itteni bittorrent topic-ban, az tudhatja, hogy rengeteg embernek van kulonbozo okokbol sebessegproblemaja (a rosszul seedeltsegen kivul is)a masik, hogy a bittorrent pont idealis a ritka, nehezen elerheto (es valoszinuleg kevesse keresett) tartalmak terjesztesere
sokkal inkabb lenne alkalmas uj, nepszeru tartalmak terjesztesebe bevonva a kozponti szerverek tehermentesitesere (mint ahogyan a blizzard, vagy egyre tobb jatek kiadoja hasznalja)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest