- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
terapeuta007 #30 üzenetére
Ennek mi köze a #29-hez
? igen, tudom mire jó a root, a régebbi telóimat rootoltam is.
-
válasz
A root nagyon "jól" jön akkor is amikor elhagyod a telefont és vagy közvetlenül vagy adb-n a data alatt hozzáférhető az egész magánéleted, összes wifijelszavad böngésző passwordok stb.
A banki appok vajon miért is nem működnek rootolt készüléken..? Mer" nem hülye a bank se.
Mondom ezt én akinek rootolt a telefonja és még zárképernyőm sincs. De nincs is rajta titok, max. belépnek a FB. fiókomba na bumm, ott sincs semmi extra. Ami fontos az truecrypt konténerbe van felhőbe (is). -
<Lacy85>
addikt
válasz
Hack, wifi törés, proci tuning...
Ezek nélkül hogy tudtam eddig élni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest