- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen routert?
- Google Chrome
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Wifi erősítés mesh/extender/access point?
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
t72killer #98 üzenetére
Viszont kisajátíthatják, meg előírják, hogy nem adhatod el... mint pl. itt, a város szélén fogalmam sincs hány hektáron nem lehet eladni a földeket, mert az állam meg akarja venni, ki tudja mikor. Már több, mint 10 éve ez van. Máskérdés, hogy ezek tipikus kompenzációs nadrágszíj telkek, ahol mindenkinek 1/12-ed tulajdonrésze van... Nekünk is van 2 földünk, egyikben 7/144, a másikban 1/8 rész van. Az elsőn 23 tulajdonos osztozkodik, a másodikon "csak" 7-en... Ráadásul nagyon távoli rokonok, szerintem nagyrésze nem is tudja, hogy van földje.
Hát, nem kell minden lakást megvenni. Írtam, itt most bérlőt nem kell vadászni, jönnek azok maguktól. Nagyon egyszerű: főiskola, egyetem, óvoda, ipartelep mellé. Sopronban, Győrben pl. horror áron mennek az albérletek.
Felújításnál nem értem, hogy miért lenne ilyen hatalmas a költség, egy komplett festés végig faljavítással alapanyagban megvan 50e Ft alatt bőven, és akkor nem tescos festéket kentél föl. Még a mai, jó minőségű laminált parketta is bír 20-30 évet (a gyengék 5-öt sem), vízt, fűtést, villanyt elég egyszer, de normálisan megcsinálni.
De mondok mást, egy várossal arrébb komplett házakat adnak bérbe cégeknek, közvetítőn keresztül. Lassan már az egész városnak körbeírnak, hogy van-e kiadó ház, mert hatalmas az igény. A közvetítő veled szerződést köt, ház állapotától függően 150-400e/hó-s árakat hallottam eddig, neked folyamatosan fizet, akár van lakó, akár nincs. Jellemzően magas beosztású külföldi, vagy másik országrészből jövő vezetők, középtől fölfele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A kilátástalanság és a korrupt viszonyok miatt a legjobb szakembereit veszíti el az ország.
- Háztartási gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest