Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
Ehhez hozzá kell adni azokat a szegedi fejállomáshoz tartozókat, akiket gyakorlatilag kényszerítettek erre az átállásra. Már eleve kevesebb csatorna volt a digitálison, mint más városokban, majd egyik napról a másikra megszüntették a digitális csatornák egy részét, törölték a minicsomagokat és közölték, hogy csak akkor nézhetők ezután, ha átállnak IPTV-re de izibe. A bevezetés kisebb botrányba fulladt, a szolgáltatás rossz, sőt sok helyen, pl. nálam Alsóvároson is azzal kezdődött, hogy két és fél hétig nem volt sem tv, sem net, mert nem bírta a hálózat. Sokan visszaadták ekkor, -én is- még a 30 napon belül, de sokan már csak későn kapcsoltak amikor már nem volt visszaút. Ezután kivettek minden értelmes adást a megmaradt digitális csatornák közül, és helyettük Muzsika és hasonló nagyon értelmes csatik kerültek be, majd idén húsvétkor megszüntették az HBO elérhetőségét is.
Aki bemegy a szegedi kirendeltségbe, azt mindenáron az IPTV-re akarják rábeszélni és saját példám, hogy eleve kijelentik, hogy csak annak adnak kedvezményt aki átlép, másnak nem.
Mindeközben a szegedi fórumok tele vannak az IPTV-sek panaszaival, miközben a T-home egyetlen érve arra, hogy akkor mégis miért álljon át az ember az az, hogy bár korábban tényleg naponta 15-20 panaszjegyet is felvettek, ma már csak napi egy-kettőt, úgyhogy jó ez!
Szerintem, csak belefásultak már sokan..Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
Új hozzászólás Aktív témák
it A lassan startoló szolgáltatásra előfizetők száma az elmúlt bő egy évben közel a duplájára nőtt.
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- Gaming notebook topik
- PR-Telecom
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows XP
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest