- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- VoIP telefonálás
- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Microsoft Edge
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Manjaro Linux
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Hát kb örülhetsz a 3 hónapnak
Voltam a hírközlési hatóságnál, de azzal pattintottak le, hogy csak teljesen használhatatlan vagy teljesen kimaradó szolgáltatásnál érhetek el bármit. Arról már nem beszélünk, hogy gyakorlatilag használhatatlan volt a szolgáltatás... Lost package... ha egyáltalán sikerült a VPN kapcsolatot létrehozni (munka!...) egyfolytában timeoutolt... Játszani lehetetlen volt hatalmas ping és szakadások timeoutok miatt.... Egyszerűen kabaré volt... Egy emailt kaland volt elküldeni.... Mindezt úgy, hogy én otthonról nagyon sokat dolgozom.
Bementem UPC üzletbe személyesen, elmagyaráztam, hogy amúgy szeretem a UPC-t de most a munkámat hátráltatják több hete... Azonnal javítsák a hibát, adjanak egy régi modemet ha az kell, de én tovább ezt nem tűröm és felmondom a szerződést, de kötbért tőlem ne várjanak... Ha kell pereskedhetünk is, de a panaszkezelési adatok engem igazolnak....
Nagy kegyesen adtak 2000 Ft jóváírtást... Veszekedtem ott még egy sort, hogy most komolyan? Legalább azt az egész hónapot, az még logikus... Egyébként hivatkoztak a szerződésre, legalább is egy pontjára... Megnéztem és azt tartalmazza a szerződés, hogy az ő általuk igénybe vett és szolgáltatott eszközök szoftveres működésére nem vállalnak garanciát azt csak a gyártó teheti meg, így ez nem is esik bele a 72 órás javítási időlimitbe stb stb... Nevetséges... ők hoztak egy döntést, lecserélnek egy eszközt egy másikra... Amit le se teszteltek, hogy működik... a felhasználó meg szop... Elbeszélgetnék azzal aki jóváhagyta!Na mind 1 közben el kellet utaznom külföldre és nem foglalkoztam vele... mire haza jöttem frissült... és nagyjából megjavult...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az I., a II. és a XII. kerületben technikai problémákkal küzd a vállalat. Délelőtt Nagykanizsán is voltak gondok. Olvasóink a IV. és a VII. kerületben is szakadozásra panaszkodnak.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest