- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
"Délelőtt Nagykanizsán is akadozott a szolgáltatás, a UPC közlése alapján ez csak néhány utcát érintett, a hibát azóta elhárították."
Hát, akkor abban a pár utcában én is benne vagyok.
Nem mellesleg a helyreállás kifejezés barokkos túlzás...netezni lehet, de online játékra alkalmatlan. Úgy vágnak ki a szerverekről mint a taknyot.
Mindezt havi tizenakárhányezerért... -
Radeon_5
aktív tag
Nekunk konstans szar a szolgaltatas a XI-ben, hetvegenkent tipikusan tobbszor hasznalhatatlanna lassul vagy meg is szakad. De sokszor hetkoznap ejfel korul is. Minosithetetlen.
-
djgeg
őstag
Jaaa Azt hittem, hogy akkor kicserélték neked. Tegnap ellenőriztem asszonypajti elméletét (hogy most normálisnak tűnik). Volt update. Vissza állítottam a DNS beállításokat (van már kontakt a UPC,hez xD ő mondta) alapra, semmi UPC semmi google dns pluszba beállítva és most tényleg normálisnak tűnt a net.
Még tesztelgetem aztán kiderül.UPC nél magánál is voltak most problémák a DNS szerverrel... mint megtudtam a UPC-s kontaktól...
Szervíz téren meg mindenki mond mindent aztán valami csak összejön. Sok "hozzáértő" csak össze hoz valamit
Ha nagyon szarakodik még a TC akkor úgy néz ki az UBEE most már normális.... Aztán jelzek a közeljövőben ha nem -
katt777
félisten
Honnan vegyek Ubit?
Írtam, hogy TC van, DNS-t beállították (semmi google, legalábbis nem mondta a srác), megy. Bár most megint volt 2-3 mp, mire felpingelt speedtestre, de ez belefér, nem 2-3 perc.
Nálam is van energiatakarékos mód: Ha nem netezek, kikapcsolom.Modnta a szerelő, hogy hagyjam online, úgyhogy ráhagytam. Nem fog itt menni, ha nincs rá szükség.
Ja, azt is mondta, hogy BP-ről kapják a tippeket, mit állítsanak. Jó kis szolgáltató ez, találomra szervizelnek, vak tyúk alapon. -
djgeg
őstag
Volt nálam is már minden kavarás... DNS beállításokkal... Legyen UPC DNS... Oké Ja nem legyen Google DNS... Oké... Ja legyen fordítva, hogy a másodlagos (8.8.4.4) legyen az elsődleges... Akkor állítsam már be eszközönként is (Nem mintha sokat kavarna... de hát miért ne már...) Így is úgy is szar volt. Többek között volt minden baja ennek az kovászos ubinak... Pl van valami csodálatos powersaving funkciója amiből néha elfelejt visszaállni normálra...
A napokban volt valami frissítés, asszonypajti szerint most jól megy... Majd kiderítemui.: Sok sikert az ubihoz
-
katt777
félisten
Na, talán ez segíthet sokaknak, ha már volt kint a szerelő:
DNS címeket kézzel be kell írni, utána működik, 1 órán át tesztelte itt a srác tegnap (persze attól még ledobhat majd, de a speedtest-re rögtön felpingelt, ami előtte több percbe telt). De mondta, hogy a modemjeik nagy részét hazavágta a februári frissítés (előtte meg nálam nem működött a wifree), szóval fasza hardvereket vettek, de biztosan olcsón. A Ubi-t ő sem ajánlotta!
De csak az van, visszasírják a Cisco-kat, de a cég nyilván ezen spórolt, az ügyfelek meg leszarva.
Egyébként arról van viszont szó, hogy annyi a szar modem BP-n (van, akihez 2 hete nem bírtak odaérni), hogy nem győzik, pedig már Sopronból is berendelték a szerelőket hétvégére.
-
djgeg
őstag
Én a helyedben megpróbálnám kiharconi, hogy adjanak egy ugyan olyat... nem tudom mekkora sikered lehet de próbálkozz. Pontosabban Ubee. Nekem és sokaknak ez szarakodik... Battlen-net játékokat mai napig nem tudok játszani modemcsere óta... állandóan timeout-ol.. VPN is dobál mai napig teljesen véletlen időközönként... Igaz, hogy szoftveresen szar és a legutóbbi update óta a totál használhatatlanból türhető lett... de nem reménykedem, hogy ebből valaha értelmes modem lesz....
(Kovászos Ubee)[Ubee evw3226]
UPC oldala -
katt777
félisten
Kösz a figyelmeztetést, majd meglátom, mit hoznak. De mit kérjhetnék mást, ha ezt nyomatják? Nyilván a legolcsóbb szart teszik be mindenhova, és ezek szerint találtak a technicolornál pocsékabbat. Bár a Technicolor filmek legalább még nézhetőek ma is, UBIS-ról nem hallottam.
-
katt777
félisten
Nyilván más a felhasználók száma/tűréshatára/iq-ja.
UPC- amúgy ma visszahívott. Érdekesen jár az órájuk, mert sztem párX 48 óra eltelt már. Holnap jönnek modemet bemérni, mert ők is látták, hogy gázos, mindig újracsatlakozásokat kér. Majd meg kell néznem, milyen titkosszolgálati eszközzel upgrade-elik...
-
leeate
senior tag
Kit érdekel? A T-nél nálam kb. hetente van akadozás, igaz éjjel. Messze vagyunk azért még attól, hogy az internetre úgy tekintsünk és ugyanazt várjuk el tőle, mint az áramtól.
-
Az UPC-nél egy kicsit nem megy a net, és máris hír lesz belőle. Az Invitel-nél a múlt héten volt egy nagyobb kimaradás (több településen egyáltalán nem volt se net, se tévé, se semmi reggel kb. 9-től délután 5-ig); és a kutya nem ír róla semmit...
-
katt777
félisten
Dolgozni minden hivatalban rühellnek. Ha odamész, elzavarnak. Írásos panaszt kell tenni. Jobb helyeken a károkozást is behajthatják rajtuk, de ez az ország nem az. Bár próbálkozni lehet, de ők is arra bazíroznak, hogy nem veszed a nyakadba a nyűgöt.
Anno mondjuk én megtettem, telenyomort 15 millára büntették, csak mert "elcsúsztatta" a felhasználási és a számlázási időszakot, ezért jogtalanul követelt tőlem kb. 19000Ft-ot teljes árú mobilnetet, miközben tudtommal kedvezményes időszakban használtam. Persze később fellebbeztek, és leverték a viszonteladón, ráhúzták az egészet, akinek meg nincs jó ügyvédje, az szív.
De legalább nem fizettem. Bár láttam olyat is, hogy más szolgáltató extra kedvezményekkel billentette a maga javára még az én ügyvédemet is,meg akit még kellett.
Tegnap nálam is ritkábban szakadt meg, mondjuk egy másfél órás letöltés után frankón veszett az anyag, mert letöltésvezérlő sem működik mindennel.
-
djgeg
őstag
Hát kb örülhetsz a 3 hónapnak
Voltam a hírközlési hatóságnál, de azzal pattintottak le, hogy csak teljesen használhatatlan vagy teljesen kimaradó szolgáltatásnál érhetek el bármit. Arról már nem beszélünk, hogy gyakorlatilag használhatatlan volt a szolgáltatás... Lost package... ha egyáltalán sikerült a VPN kapcsolatot létrehozni (munka!...) egyfolytában timeoutolt... Játszani lehetetlen volt hatalmas ping és szakadások timeoutok miatt.... Egyszerűen kabaré volt... Egy emailt kaland volt elküldeni.... Mindezt úgy, hogy én otthonról nagyon sokat dolgozom.
Bementem UPC üzletbe személyesen, elmagyaráztam, hogy amúgy szeretem a UPC-t de most a munkámat hátráltatják több hete... Azonnal javítsák a hibát, adjanak egy régi modemet ha az kell, de én tovább ezt nem tűröm és felmondom a szerződést, de kötbért tőlem ne várjanak... Ha kell pereskedhetünk is, de a panaszkezelési adatok engem igazolnak....
Nagy kegyesen adtak 2000 Ft jóváírtást... Veszekedtem ott még egy sort, hogy most komolyan? Legalább azt az egész hónapot, az még logikus... Egyébként hivatkoztak a szerződésre, legalább is egy pontjára... Megnéztem és azt tartalmazza a szerződés, hogy az ő általuk igénybe vett és szolgáltatott eszközök szoftveres működésére nem vállalnak garanciát azt csak a gyártó teheti meg, így ez nem is esik bele a 72 órás javítási időlimitbe stb stb... Nevetséges... ők hoztak egy döntést, lecserélnek egy eszközt egy másikra... Amit le se teszteltek, hogy működik... a felhasználó meg szop... Elbeszélgetnék azzal aki jóváhagyta!Na mind 1 közben el kellet utaznom külföldre és nem foglalkoztam vele... mire haza jöttem frissült... és nagyjából megjavult...
-
gambler
tag
Tegnap délután nekem is akadozott a net itt az I kerületben, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy előtte hónapokon át nem volt probléma.
-
kcsa
veterán
válasz
újraregelt #28 üzenetére
Nem, mesélj róla kérlek. Az a WAP?
-
katt777
félisten
Hát a kalapács?????
azopi74: SMILEY!!! Ha nincs áram, lehet jó a UPC, csak éppen nem tudod ellenőrizni.
djgeg: Nekem is Technicolor van, bár valójában fekete.
Eszerint a 3 hónap élettartam már jónak mondható?
Inkább a Hírközlési hatósághoz fordulj, az hatékonyabb, bár FVH sem rossz. És követelj kötbért.
A szerviz egyébként azóta nem keresett, hogy elmondtam nekik (pont akkor hívtak, amikor nem voltam itthon): mindenféle szempontból mindent leteszteltem, és csak náluk lehet a bibi.
Namelesske: A kémtevékenység nem szorítkozik 1 hálózatra, csak feltűnőbb a nagyobb szolgáltatóknál.
-
Dezsike
tag
XIII. kerületben nálunk most nem volt gond, de sajnos gyakran szakadozik. Ilyenkor az ügyfélszolgálat általában ugyan azt hajtogatja újra és újra, hogy indítsuk újra a modemet. Lehet, hogy lakossági ügyfeleknek ezt magyarázni kell, de egy céges előfizetés esetén lehetne annyi eszük, hogy van ott egy informatikus aki ért hozzá és valószínűleg már háromszor újraindította mielőtt telefonál. De a legjobb az volt, amikor háromszor is rákérdezett, hogy "nincs tányér az épületen"? Tudtommal a UPC nem szolgáltat műholdas netet, úgyhogy nincs. Épp ezért lett bekötve a UPC mellé egy másik szolgáltatótól is a net, bár az se teljesen stabil, olyan még nem volt, hogy egyszerre ment volna el mindkettő.
-
retroid
senior tag
Ilyenkor kulonosen halas vagyok hogy azon szerencsesek koze tartozhatok akiknek lehetosege van a Digit valasztani.
Gyors es stabil. Ja meg olcso -
Jhonny06
veterán
Olcsó húsnak ugye..
-
Namelesske
addikt
Jelentem közöm sincs a UPC-hez mégis szarakodik a net.
-
djgeg
őstag
Az miért nem volt hír, hogya kedves UPC új modemjét (lecserélték az előző amúgy is olcsó szart egy még olcsób olcsó szarra) kb semmire nem lehetet használni 1.5 hónapig amig a nagyságos kedves gyártó ki nem hozta a frissítést? Amúgy még mindig nem 100% kos... power saving funkció még mindig beragad néha és szarik életre kelni....
Alapvetően szeretem a UPC-t .... de szart fosra cserélnek megszívatnak és egyre több a kimaradás VII. kerületben....
Akit netán érdekelne a csodálatos technicolor vagy mi (előző modem) tönkrement. Magától újraindult (túl gyakran) és még magától gondolt egyet és 4x gyári beállítások visszaállítást csinált.
Oké UPC-t hív... Másnap kijött a gyerek hozott egy új csodálatos még olcsóbb szart (valami UBI -t vagy mit)
Csodálatos... Már a modem aktivációs 30 percbe telt.... Mondom magamban de jól kezdődik...
Beszerelte majd elment... Na aztán kezdődtek a gondok... Szar a modem... Szoftveresen... ezt 1 modem(még egy csodálatos új UBI) csere és 2 kiszállás után tudta kinyögni az egyik " mérnök szakember", hogy ne hívjam már őket ki... szar a modem jelenlegi szoftver verziója és kész... Szarakodik a DNS beállításokkal és szar az energiatakarékos mód is... Ennyi. 1-2 hónapon belül frissítés...
Felhívtam a UPC és megkérdeztem, hogy most akkor mi legyen... Az ő hibájukból nem tudom igénybe venni a fizetett szoláltatásomat.... régi fajta modemet ami legalább ment nem kapok... Ha felmondanám a csomagomat akkor fizessek kötbért mert köt a hűségidő... Vagy ahogy fogalmaztak " Ha van elég szabad időm akkor nyugodtan forduljak a fogyasztó védelemhez..."
Köszi UPCui.: Kb 2 hete jött a frissítés és már kb elfogadható.... de még mindig nem 100%
-
cacasz02
aktív tag
Sopronban jobb mint volt. Bf-ben normális a hitreg pedig nem szokott. Ezekszerint ha BP-en szar a upc az nekem csak jó 😁
-
Molk
tag
Nekem most épp nincs internetem...
-
íyx
újonc
Az V. kerületben (közel vagyunk a XIII.-hoz) hajnali 2-3 óra óta akadozik a UPC internet. Néhány percig van aztán nincs.
-
Pikkolo^^
addikt
Már tegnap elkezdődött és ma sikerült helyrerakni a XIV-ben.
-
Puma K
nagyúr
Én is tapasztaltam furcsaságokat innen Krisztinavárosból.
Először csak az origo videós oldala a videa nem akarta lejátszani a videókat, de azt csak az amúgy is tré videa-nak tudtam be... aztán a youtube is szórakozott majd inkább elmentem bevásárolni ami kellett.
Kenyeret akartam venni de csak zsemle volt friss
*Jelen hozzászólásom is csak egy teszt, amennyiben eltudják olvasni kérem örüljenek!*
-
katt777
félisten
Ha elmegy az áram, honnan tudhatnád, hogy nem OK a UPC???
Tigerclaw: Akkor nem szolgáltatóspecifikus, v. csak a nagyobbak dolgoznak be. Azért nem árt megnézni, nincs-e a USER\Apdata\Roaming mappában egy system.exe nevű fájl, illetve a User indítópultban bárminemű parancsikon helyett egy hosszú nevű exe, mert ez egy nagyon durva, kiirthatatlan vírus és trójai, szinte semmilyen védelem nem jelzi. Én úgy találtam a gépemen, hogy jogtiszta programokat telepítettem, bár freeware volt köztük freewarefiles-ról. És nem látni telepítés után, csak restartot követően.
1tom: Nálam eddig semmilyen UPC-s probléma nem volt, bár tartottam tőle, mert régebben úgy dolgoztak, hogy amíg meg nem halt valahol az egész rendszer, addig csak kötötték rá az újabb és újabb előfizetőket, magasról szarva a szolgáltatás minőségére. Egyébként a sebességet ellenőriztem, teljesen rendben van, amikor éppen nem szakad meg, viszont rohadt lassan pingel fel speedtestre.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ma a T-home -nál se volt minden rendben. Többször elment a net és volt hogy a router restartra sem reagált.
-
kcsa
veterán
Az mondjuk külön vicces, hogy neten üzennek hogy nincs net
-
katt777
félisten
Szombathelyről jelentem, 4 napja szakadozik a UPC (éppen várom a szolgáltató hívását), néha 5-10mp-enként elmegy akár 1 percre, máskor megy 1-1.5 órát, aztán dob le, felcsatlakozás meg percekbe kerül.
Még hogy lokális probléma... vagy már BP II. ker-ben lakom?
Egyébként már tettem vissza szűz particiót, néztem más böngészővel, reseteltem a routert, stb.
Ami viszont szándékos beavatkozásra utal, az az, hogy egy másik modemen keresztül WiFree-t használva az égadta világon semmi gond (direkt bő 2 órán töltöttem böngészőből egyetlen nagy fájlt, és 1x sem dobott le), tehát csak a gépek vezetékes kapcsolatát érintik a rendszeres és szerintem szándékos beavatkozásból fakadó akadások (kötve hiszem, hogy a WiFree ne akadna egy rendszerhiba esetén). A célterület meg, a jelek szerint, folyamatosan változik.
(B)kcsa(/B): Elismerendő, ha vki felvállalja a funkcionális analfabetizmust.
-
VII. ker, Astoria. Szakadozik itt is, eddig azt hittem, hogy a PH!-val van valami, mert más oldalt még nem néztem. Itt beton stabil volt már hónapok óta.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én jelentkeznék a IV. kerületből (három saroknyira már a XIII. kerület van). A munkahelyemen 16:00 körül többször is megnyekkent az elérés, de most pillanatnyilag oké.
Indulok haza (szintén IV. ker), meglátjuk mi lesz.
-
1tom
aktív tag
Ez nem ritka az UPC-nél.
-
BigBlue69
őstag
Ezt a hírt akár óránként ki lehetne írni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az I., a II. és a XII. kerületben technikai problémákkal küzd a vállalat. Délelőtt Nagykanizsán is voltak gondok. Olvasóink a IV. és a VII. kerületben is szakadozásra panaszkodnak.
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest