Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Pedig már vannak kertvárosi övezetek is ahol elérhető, rokonnak is kertvárosban van jó kis digi csomagja.
E meg röhej hogy pont a digit csesztetik, nem sok olyan magyar szolgáltató van ahol a névleges sebesség, ahogy a cikk írja az elméleti maximum KEVESEBB mint a valóságos sebesség, de legalábbis elég kicsi az eltérés közte...
-
RootRulez
félisten
Tényleg szomorú, hogy mindig a kicsit bántják Bratyónak pesten van DIGI netje és idegesít, hogy majdnem feleannyiért 15x olyan gyors netje van, mint nekem vidéken. Remélem, miután a DIGI bekebelezi a lakótelepeket, jöhet majd a cucc a kertes házakba is, bár akkor sem lenne olyan olcsó... Én meg egy gyorsabb net miatt nem leszek parizelzabáló paneltigris
═════════════════════════════════════════
-
Puma K
nagyúr
10 milla mi az nekik.... De ilyenre hogy-hogy nem figyeltek?
Azért még nagy falat DIGI-nek az UPC és a T-Online, mert még mindig nem tudtak bejönni a kerületünkbe Na jó még van Fibernet de az ezer éves és elég gáz a szolgáltatásuk...
Úristen ezer éves topik... de gáz
Este van bocsánat[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ngabor2
nagyúr
-
zH.
senior tag
válasz Depression #29 üzenetére
Nekünk sem.
miskolci vagyok ,diginettel és még sosem ment a "maximális" 20/10 alá ,és töltés közben is fix5-ös lat.just be
-
aram01
nagyúr
-
ragazzo
őstag
Én is láttam a Digis hirdetést még Egerben. Valóban csak a max fel- és letöltési sebesség volt feltüntetve. Mondjuk ott úgy hirdették, hogy majd hamarosan. Gondolom azóta sem értek oda...
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Depression
veterán
Sajnálom, ugyanis kb. 1 éve van digink, és soha nem volt kevesebb, mint a megadott maximum.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
aram01
nagyúr
Megérdemlik a rohadtak(amíg nem hozzák erre a kábelt)
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
siva
aktív tag
Az a gond, hogy Magyarországon a papír a fontos, nem az ami rá van írva. Papírral bármit el lehet fedni, szinte mindig csak azt ellenőrzik, és csak azt tudják, és akarják ellenőrizni ami törvényileg papíron megvan. A tartalmának betartása már részletkérdés...
-
Voyage
aktív tag
Meg is érdemlik.
Két lábbal rúgnám ki azt, aki telehirdette a várost, de nem vette észre a hibát.
Ugyanakkor meg NHH mért nem bírságolja soha drágalátos Invitel-t?
Ki van írva mindenhova a garantált sávszélesség, nekem annál bő 500kbps-el kevesebb a sávszélem.
Tudom, messze vagyok a központtól, de akkor meg nem kéne kiírni ekkora baromságokat...http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Moonline.
aktív tag
Na szép....az persze nem számít hogy a Digi azt az elméleti sebességet 99.9%ban betartja....nem úgy mint az UPC....
-
Penge_4
veterán
Oké, és azért mennyi jár, ha nem tartja be még az elméleti minimumot sem? Vagy mennyi a havi megengedett "nem működik" periódus? És a 24 óra miért nyúlik 72-re? És ha probléma van a hálózattal miért kapcsolgatnak össze-vissza, miért nem tudnak egy technikust adni rögtön? Miért hívhatják korlátlannak, ami valójában nem is korlátlan? Törvényes, hogy ha betették egy adott területre a lábukat, akkor onnantól egy új szolgáltatót ott szivatnak, ahol tudnak, hogy csakazértse tudjon szolgáltatni, mert "az már az ő területük"? Törvényes lefizetni tömbházak közös képviselőit, hogy megnehezítsék a többi szolgáltató helyzetét? Ezeket nem halmozzák? Mert akkor a UPC és a Tré már a feloszlatást is kiérdemelték volna.
-
juliabrilke
veterán
Lesz ez még több is.
Azért nem értem, hogy ha a többi szolgáltatót már többször megbüntették ezért, akkor ők miért nem tudtak erre felkészülni?
-
félisten
Az a vicc, ha ugyanezért a UPC-t büntetik meg ugyanennyire, akkor arról szólna a topik, hogy kevés, és rohadjon meg a UPC és az NHH is.
Tessék elfogadni: szabály áthágása=bünti. Nem olyan bonyolult ez."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Penge_4
veterán
Ez a baj. Vagy mit szólnál, ha holnap megtámad valaki, leütöd, aztán lesittelnek testi sértésért, majd a bíró azt mondja: "Nem érdekel az előéleted, nem érdekel mi célból, mi okból tetted, az érdekel, hogy az öklöddel megütötted xy arcát, innentől megvan a büntetési tétel, ugyanannyit ülsz, mint az a srác, aki kétszer bankot rabolt, egyszer embert ölt és most lecsapja majd kirabolja áldozatait, ugyanis ennek ez a büntetési tétele, nincs apelláta.
Ezt a rendszert már eltörölték, nem véletlenül, mert nem volt hatékony. Most ugyanezt alkalmazzák a versenyhatóságok. Bár így belegondolva nem csodálom, mert ha a megszokott bírósági mechanizmust alkalmaznák, akkor már az MS rég "életfogytiglant" kapott volna.
-
GuMipOkE
senior tag
Nem hiszem, hogy jól jön ez a diginek...
-
Penge_4
veterán
"Egyebkent meg mi a baj azzal, hogy ha egy hatosag, ami a torvenyesseg felugyeletere hivatott, tenyleg betartatja a torvenyt?"
Mert nem mindegy, hogy egy szolgáltató véletlen figyelmetlenségből nem közli a minimum sávszélességet egy(!) megyeszékhelyen, de mivel az összes többin igen, így eleve nem rossz szándékból történt, ez nagyon nem hasonlítható ahhoz, amikor egy tipikus féreg szolgáltató mindig áthágja a törvényt, ahol tudja, élősködik az előfizetőin, trükközik, hazudozik, nem nyújt minőséget, ráadásul p2p korlátokat alkalmaz, ha túlléped a korlátlan "limitet", akkor lekorlátoz, egyszer véletlenül a tökére lépnek, aztán (ahhoz viszonyítva, hogy egy hatalmas multi, nevetséges fillérekre) megbüntetik, míg a Digivel szemben, akiknek előbbre való az előfizetői elégedettség, mint a profit ugyanúgy járnak el.
A gyilkosságnál sem mindegy, hogy véletlen figyelmetlenségből elütöttem valakit, vagy szánt szándékkal, előre megfontoltan kivégeztem, kibeleztem, feldaraboltam, meghágtam, aztán megsütöttem és megettem, mert nagyon nem ugyanaz büntetési tételben.
-
őstag
Nincs itt a birságolással semmi baj szerintem
Ez egy ekkora szolgáltatónak "csak" jelzés értékű. Meg kell tanulni az új játékszabályokat, és megy minden tovább. Én is digis vagyok, semmi problémám nincs velük, bár ha esetleg problémád van, akkor lassan tudnak reagálni. Ez a szervezeti felépítés hiányossága, és nem a cégé. Mindenhol így van ez szerintem. Lényeg, hogy megoldották a problémát, és most már minden rendben -
bwoay
nagyúr
Most nem azt kellene nézni, hogy a Digi kivel volt korrekt,
mert a bírságot nem is azért rótták ki rájuk, ahogy nektek vagy nekem szolgáltatnak.
Ha Miskolcon nem tüntették fel a garantált minimumot,
akkor jogosnak találom az eljárást. Ez alól nem mentség,
hogy másokkal mindig korrektek voltak.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Tomi_Sci
őstag
Minden elismerésem a Digié, van hogy még gyorsabban is jön a cumó.
"Valakinek" nagyon a bögyében lehetnek.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Laca19 (a)
aktív tag
-
ronson
őstag
Pont a Digit, akinél az egyik legjobban teljesül az előfizetett sávszélesség.
A UPC-t kellene betiltani, aki éveken át, versenytárs nélkül, óriási profitoit termelve, 10k+ -ért adta a netjét, fenntartva a látszatot, hogy ez ilyen drága technológia. Nem beszélve a gyenge supportról, a bunkó szerelőiről és az állandó hűségszerződésekről.
-
wolruf
őstag
Tudnám ezeket a díjakat utána ki használja el, kihez jut. Ilyen-olyan hatalmas büntetések mennek mindenfelé, van amikor csúnyán nagyon sok millió, node hova jut a végén? Valamelyik aktakukac kapja meg ,,prémiumként'' (na jó, a főnökei talán)?
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garmin topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest