Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

válasz zseko #25 üzenetére

Köszi! Akkor nem értem miért nem vették alapul a már működő rendszert. Jótól nem szégyen lopni. Pár extra feature és akkor lehetne mellet döngetni. De így csak negatív hír van róla.

Mess with the best / Die like the rest

• Louro

őstag

A lefedettség alatt arra gondoltam, hogy bár pesten igaz, hogy jó, de azért teljes Magyarország tekintetében.... Pl. Balaton északi partján, a Vodafone tornya alatt nem képes Vodafone simkártya csatlakozni.
    Még annyit a lefedettséghez, hogy lehet dobálozni %-os lefedettségi statisztikákkal, de amíg a szolgáltatók oldalai szerint van lefedettség, addig ez a valóságban olykor másképp alakul. Örülök, ha nő a lefedettség, csak érezzék is a felhasználók, akik eddig kimaradtak a vezetéknélküli mobilkommunikációból.

Én nem nagyon járom se az országot, se a világot nagy gyakorisággal, de valahogy külföldön nem erőltetik ezt a digitalizálást. Valahogy a kapus rendszer tud működni.

Pesten is előfordul, hogy nem mindig stabil. Bár mind

Lehet mondani, hogy gyorsak vagyunk, de én azt mondom, hogy inkább legyen stabil 20Mb mindenhol, mintsem 75Mb a centralizált helyeken.

[ Szerkesztve ]

• Louro

őstag

Azért kicsit az ország vezetése mellett mi is tehetünk róla, hogy ilyeneket megengedhetnek maguknak.

AHogy írták, nem tanulnak az emberek, de sírnak, hogy nem kapnak nyugati bért/segélyt.

De a témához kapcsolódóan. Londonban, Tokióban és számos országban működik a beléptető kapus rendszer. Emlékszek, amikor a Corvin negyed megállónál fel voltak állítva a kapuk. Tettek melléjük ellenőröket is segítségként. Aki nem tudna átjutni, ők segítenének. Ennek az lett az eredménye, hogy pár bugyuta ember átvergődte magát a szűk kapunk, míg a többiekkel együtt simán kikerültük. Volt, hogy hallottam, hogy az ellenőr mondta, hogy kerülje ki nyugodtan.

A digitalizálás egy olyan országban, ahol a lefedettség kaki, ahol még nem tart ott a lakosság idősebb része nagyja, hogy magabiztosan kezelje az okostelefont, addig ez butaság. Persze ezt a VB-re csinálták marketingfogásként, de inkább ciki lett a történet, mint a fejlődés jele. A kapurendszer életképesebb, csak valószínűleg oda még több pénzt kellett volna betolni.

A Telekom reakciója, megoldása meg....Azért elég lúzerség egy akkora cégtől. Szerintem ők is kiadták egy magánvállalkozásnak, hogy oldja meg. Ők megnézték, átadták a BKK-nak és kész. Pénzek jöttek-mentek, sokan jól jártak, most meg jó szokás szerint a felhasználók szívnak :S

Új hozzászólás Aktív témák