Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux haladóknak
- JavaScript topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
A lefedettség alatt arra gondoltam, hogy bár pesten igaz, hogy jó, de azért teljes Magyarország tekintetében.... Pl. Balaton északi partján, a Vodafone tornya alatt nem képes Vodafone simkártya csatlakozni.
Még annyit a lefedettséghez, hogy lehet dobálozni %-os lefedettségi statisztikákkal, de amíg a szolgáltatók oldalai szerint van lefedettség, addig ez a valóságban olykor másképp alakul. Örülök, ha nő a lefedettség, csak érezzék is a felhasználók, akik eddig kimaradtak a vezetéknélküli mobilkommunikációból.Én nem nagyon járom se az országot, se a világot nagy gyakorisággal, de valahogy külföldön nem erőltetik ezt a digitalizálást. Valahogy a kapus rendszer tud működni.
Pesten is előfordul, hogy nem mindig stabil. Bár mind
Lehet mondani, hogy gyorsak vagyunk, de én azt mondom, hogy inkább legyen stabil 20Mb mindenhol, mintsem 75Mb a centralizált helyeken.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
Azért kicsit az ország vezetése mellett mi is tehetünk róla, hogy ilyeneket megengedhetnek maguknak.
AHogy írták, nem tanulnak az emberek, de sírnak, hogy nem kapnak nyugati bért/segélyt.
De a témához kapcsolódóan. Londonban, Tokióban és számos országban működik a beléptető kapus rendszer. Emlékszek, amikor a Corvin negyed megállónál fel voltak állítva a kapuk. Tettek melléjük ellenőröket is segítségként. Aki nem tudna átjutni, ők segítenének. Ennek az lett az eredménye, hogy pár bugyuta ember átvergődte magát a szűk kapunk, míg a többiekkel együtt simán kikerültük. Volt, hogy hallottam, hogy az ellenőr mondta, hogy kerülje ki nyugodtan.
A digitalizálás egy olyan országban, ahol a lefedettség kaki, ahol még nem tart ott a lakosság idősebb része nagyja, hogy magabiztosan kezelje az okostelefont, addig ez butaság. Persze ezt a VB-re csinálták marketingfogásként, de inkább ciki lett a történet, mint a fejlődés jele. A kapurendszer életképesebb, csak valószínűleg oda még több pénzt kellett volna betolni.
A Telekom reakciója, megoldása meg....Azért elég lúzerség egy akkora cégtől. Szerintem ők is kiadták egy magánvállalkozásnak, hogy oldja meg. Ők megnézték, átadták a BKK-nak és kész. Pénzek jöttek-mentek, sokan jól jártak, most meg jó szokás szerint a felhasználók szívnak :S
Mess with the best / Die like the rest
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest