- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem igazán érint. Akinek van mobilnet előfizetése, az normál oldalt is meg tudja nézni. Szerintem a mobil változatokat nem igazán lehet használni. Mikor utazok, akkor is a desktop, azaz az asztali változattal megyek fel a FB-ra, mert azt jól tudom használni.
-
sagit
veterán
Elsőször is leszöhezném hogy azoktól akik rendesen használják nem sajnálom de akik telefossák az üzifalat f@sságokkal azoktól elvenném a telót... gondolok itt a "jajj nagyon unalmas a töri óra" és társaira...
-
Keem1
veterán
Tegnap a Facebook, ma az IWIW, holnap a gugli, origo, holnapután az egész világ. Jó tendencia
-
Tomate
veterán
Hát azért elég sokaknak nagy érvágás lenne. Többek közt nekem is. Tudod milyen jó ingyen üzenni? Facebookon megírom az üzenetemet és csörren a visszahívó. Barátnőm megnézi visszaír ugyan csak facebookon és tök ingyen tudunk egymásnak üzenni.
-
tDr1v3r
veterán
A Twitternek jobban örültem volna, de sebaj... mondjuk az FB eléggé le van korlátozva, ha erre a sorsra jutott volna, akkor jobb is hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
it A szolgáltató ismét meghosszabbítja a közösségi oldalak adatforgalmi díj nélküli elérését biztosító akcióját.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest