Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Nem igazán érint. Akinek van mobilnet előfizetése, az normál oldalt is meg tudja nézni. Szerintem a mobil változatokat nem igazán lehet használni. Mikor utazok, akkor is a desktop, azaz az asztali változattal megyek fel a FB-ra, mert azt jól tudom használni.
-
sagit
veterán
Elsőször is leszöhezném hogy azoktól akik rendesen használják nem sajnálom de akik telefossák az üzifalat f@sságokkal azoktól elvenném a telót... gondolok itt a "jajj nagyon unalmas a töri óra" és társaira...
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Keem1
veterán
Tegnap a Facebook, ma az IWIW, holnap a gugli, origo, holnapután az egész világ. Jó tendencia
-
Tomate
veterán
Hát azért elég sokaknak nagy érvágás lenne. Többek közt nekem is. Tudod milyen jó ingyen üzenni? Facebookon megírom az üzenetemet és csörren a visszahívó. Barátnőm megnézi visszaír ugyan csak facebookon és tök ingyen tudunk egymásnak üzenni.
-
tDr1v3r
veterán
A Twitternek jobban örültem volna, de sebaj... mondjuk az FB eléggé le van korlátozva, ha erre a sorsra jutott volna, akkor jobb is hogy nincs.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest