T-Mobile: marad ingyenes a Facebook és az iWiW elérése

A T-Mobile 2011. december 31-ig meghosszabbította azt a tavaly tavasszal, illetve szeptemberben bevezetett akciós kedvezményét, amely a szolgáltató előfizetői számára adatforgalmi díj nélkül biztosítja a Facebook és az iWiW mobilos oldalainak elérését telefonról. A lehetőséget eredetileg promóciós jelleggel vezették be, a grátisz iWiW-elérést február végéig tervezte kínálni az operátor, de a határidő lejártakor az akciót május 31-ig meghosszabbította. A „nagy sikerre való tekintettel” elhatározott újabb hosszabbítást a T-Mobile a Twitteren jelentette be.

A forgalmidíj-mentesség mindként közösségi oldal esetében belföldön érvényes, és vonatkozik a mobiltelefon böngészőjével elérhető 0.facebook.com és m.iwiw.hu oldalra, illetve az iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilokra letölthető iWiW-alkalmazások használatára is, de nem terjed ki az alkalmazások letöltésére és a nem a Facebookhoz vagy az iWiW-hez tartozó oldalak megnyitásakor forgalmazott adatmennyiségre. A kedvezmény technikai okok miatt nem érvényes Opera Mini, illetve WAP 1-es protokollt alkalmazó böngésző használata, CS WAP csatlakozás, valamint RelaxNet mobilinternet-díjcsomagokkal történő adatforgalmazás esetén.

A mobiltelefonos eléréshez az előfizetéshez aktivált internetkapcsolatra van szükség – közölte a T-Mobile, amely az akcióról egy dedikált weboldalain (Facebook Zero, iWiW Zero) ad bővebb tájékoztatást.

Azóta történt

Előzmények