- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Az rendben van, ha a Play áruházból töltünk le alkalmazást, akkor kicsi az esélye a vírusfertőzésnek.
De a különféle vírusírtó programok a böngész közben is védenek, pl. adathalászat ellen.
A McAfee is többször jelzett nálam, hogy veszélyes ez a weboldal.
Ez esetleg nem szól a biztonsági szoftver használata mellett?
Én eddig csak az Eset, ill. a McAfee szoftverét próbáltam ki.
A Norton szoftvere mennyi RAM-ot használ? -
Brekecs
senior tag
Akit érdekel itt jó árban tud venni NORTON MOBILE SECURITYT !
(Bár elég kihalt ez a topik ! )Üdv
-
jose999
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az email címet hogy lehet megváltoztatni a belpésnél/bejelentkezésnél? Kaptam, és nem az én email címemmel lett regisztrálva/igényelve. Köszönöm a segítséget!
-
Brekecs
senior tag
Csatlakoztam a csapathoz kemény 1600ft-ért vettem egy Norton mobile securityt !
az elején alig akarta az eszközt regisztrálni vagy 7 xer próbáltam mire jó lett nem tudom mi volt a baja ? de most minden jól működik !
Üdv
-
jediweb
aktív tag
válasz
#41133696 #32 üzenetére
Kösz , megvettem 4500 -at megér ....
de
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy ugyan local-ba van a pc-en az id safe, de szeretném a felhőt is befrissíteni , hogy a mobilon is az aktuálisat lássam. ( volt annó felhő, de újra install volt és a locál mellet döntöttem - (egyszer nem volt elérhető a felhő ) ..
Vagy
0 felhősítsek a pc-en , ezt fogja majd látni a mobil is
majd
1 rakjam vissza a 2013-at local-ba fog menni
2. frissitem 2014-re és hagyom lokálbade valami egyszerúbbet szeretnék ...
Köszönve..
-
törölt tag
Köszi az infóért: LiLxWaYnEx
Immáron a Telekom kínálatában is megtalálható
-
törölt tag
Ma megint frissült, és vissza is váltott angolra
-
törölt tag
A "terhelik" az az androidos termékskála esetében valóban igaz lehet, hiszen sok olcsó terméket a gyártója igen szerény hardware-el dob piacra, amin még az elavult 2.x-es android OS is szaggatva fut... Mivel telefont említettél, ott az figyelhető meg, hogy a kártyás 30 E Ft alatti készülékek tényleg necces teljesítményt nyújtanak. A magam részéről én nem érzem egyáltalán, hogy fogná a táblagépemet, de nekem egy 4+1 magos andoris 4.3-as OS-t futtató Nexus 7-esem van.
-
GEPESZ66
veterán
Jó lehet ez a szofver, de az Eset-et tudom újságos kóddal használni.
Ill. ha nem töltök le mindenhonnan alkalmazásokat, csak internetezek, levelezek,akkor van-e egyáltalán létjogosultsága ezeknek a programoknak, vagy csak terhelik a telefont? -
domi007
őstag
Baromság a köbön, esetleg Androidra van értelme, de szerintem behavior analízist ez sem csinál, tehát egy eddig ismeretlen, esetleg egy régebbi, de picit módosított malware ellen semmit nem ér.
-
brd
nagyúr
5. oldal: ...beállítási architektúráram, mint...
-
Mr. Teddy
őstag
"...és az iPhone-okat, iPad-eket egyaránt."
Ööö ja, csinálok egy iphone appot, aminek van egy szép ikonja, meg kiír pár sor dummy adatot és kész is van iOS-re a vírusírtó
-
xysdrtz
tag
válasz
wertigo1984 #16 üzenetére
Igen, használj avast-ot
-
xysdrtz
tag
leves. Az avast sokkal jobb telefonra!
-
-
FlekkeN
aktív tag
Szinte már megtévesztően hasonlít az Avast és a Norton témája egymáshoz. Érdekes. Mi lett a norton sárga-fekete színeivel?
-
Fryskitt
addikt
Mondjuk ezekről örökké lehet vitázni: PC-s vírusirtókról olvasgattam, mégsem tudok dönteni a Norton- G Data - Bitdefender között.
-
törölt tag
Az nagy hiba is lenne
No akkor a két kép:
http://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/mar-2013/
-
-
"...A mobilos védelmi szoftver minősége megfelelő, de az árához képest a szolgáltatásokon még lenne mit bővíteni..."
Ezt nagyon meredek kijelenteni. Amikor egy védelmi szoftver nem jelez, sosem lehetünk biztosak abban, hogy rendesen működik-e. Ebben a cikkben azt sem olvastam, hogy milyen ismert Androidos malware-ekkel lett tesztelve a cucc és azoknak mekkora hányadát ismerte fel. Nap mint nap látom átverve a Symantec különböző termékeit, nem gondolom, hogy ez a program különb lenne azoknál - így ez itt megint csak egy reklám.
-
Fryskitt
addikt
Valaki magyarázza el, hogy iOS-nál mi értelme van? Van felhő meg van Find my i..., akkor ez mire jó? Vagy én értem rosszul?
-
Sajnos eléggé lemarad a vetélytársaktól. Még mindig az Avast az etalon ha a funkciókat nézem és az még teljesen ingyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
it A mobilos védelmi szoftver minősége megfelelő, de az árához képest a szolgáltatásokon még lenne mit bővíteni.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest