Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Mint a Prison Breakben? o.O
-
Gregorius
őstag
Biztonsági kutatók egy olyan sebezhetőségre hívják fel a figyelmet... amely már egy évtizede, ha nem régebben ismert.
-
gabor85
őstag
Akkor gondolom árnyékolni nincs is értelme...
-
Szőröstalpú
tag
És ezt így hogy? Nekem úgy tűnik, mintha eeg alapján akarnák megmondani,hogy mire gondolok éppen.
Mit mérnek? És főleg (távolról) hogyan? -
GuMipOkE
senior tag
Azért sztem a titkosítási módszer megfejtése még elég kevés a töréshez, mert sztem a kulcsokat ezzel a módszerrel nem fogják begyűjteni.
Meg aztán lehet elég rendesen mixelni a különböző kódolási eljárásokat, amit nem biztos hogy már olyan könnyű a jelekből kitalálni (kódolás típusok, sorrend...stb).
-
t72killer
titán
Jah, azt énis kétlem, hogy konkrétan a kulcsot visszafejtenék csupán az EM sugárzásból, pl ha jelszót írok be egy bitlockeres winyónak/pendrivenak.
A TEMPEST védelem már régóta standard a megfelelő szerveknél (pl NATO), ha ennyire érzékeny adataink vannak (pl É-koreában akarunk atomerőmű-fotókat fotoshoppolni, hogy aztán jól mutassanak a washingtoni nagyfőnök hétfő reggeli prezijében), akkor ott már el van látva a noti a megfelelő védelemmel. sima hacker, vagy akár kevésbbé fejlett ország kémei nem hinném, hogy fel lennének szerelkezve a támadáshoz megfelelő eszközökkel. sokkalinkább a sok-sok wep-es v egyenesen nyitott wifi hálóra kéne odafigyelni
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
GGedeon
csendes tag
Na ez pontosan az a bizonyos "újszülöttnek minden vicc új" dolog...
Ahogy már más is írta, ez a biztonsági rész, azaz az elektronikus zaj árnyékolatlansága nagyon régi probléma, nagyon régen "építkeznek" rá kémek, nyomozók stb.
Elég arra gondolni, hogy minden billenyűlenyomásnak van saját "zaja", a képernyőfrissítés kiolvasható távolról, hiszen rádiófrekvenciás zajjal jár...
De rendben, a mai fiataloknak is kell friss hír!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest