Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
ShadowLac #776 üzenetére
Erről olvastam sokat és igen, igazad van. Ezek miatt áldoztak fel sokat a színekből. Marc Levoy elve az volt, hogy az emberi szem számára vannak kiemelt színek. Zöld, barna, stb. Ezek mindig "prioritást" kaptak. Pesze egy halom hiba volt a képekkel. Nagyon sok zaj, néha hatalmas kontraszt, stb... stb... Mondjuk az nem baj, hogy ami fekete az legyen fekete. A Pixel mindent megtesz, hogy ott is legyen részlet ahol már szerintem nem kellene...
Én csak szerettem volna látni, hogy "szépek" a színek és közben mindent kijavítanak. Én is szeretem a mostani kamerát, csak szerettem, a régi szineket.
Ne kövezzetek meg, a tesom felesége szerint csak a Samsung kamera színek a jók
Szerk: Thom! veled értek egyet, A HDR lett talán sok egy-egy képen, és nem okosan vannak kezelve a szinek.
De ez tényleg csak szőrszál hasogatás, legyünk őszinték.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest