Új hozzászólás Aktív témák
-
-
d900t
senior tag
-
d900t
senior tag
válasz
#06658560 #20 üzenetére
"d900t: miert hasznalhatatlan egy noti odd nelkul?"
Én nem állítottam, hogy anélkül használhatatlan. Azt kell megértened, hogy a konfigurator.hu nem tud több opciót nyújtani, mint a gyári oldal. Márpedig a gyári oldalon sincs az adott termékhez no odd opció.
A másik dolog, amit szerintem egyértelművé kell tenni. hogy a dell általános rendszere általában igényeket és az igénytelenséget kívánja kiszolgálni. Akinek nem kell ODD és ócót akar, vegyen netbookot. A Dellnek is lesz ilyen hamarosan. Az 500-as széia egyébként az országban raktáron levő készletből táplálkozik, azért ilyen alacsony az ára (többek között). Ezért szűk a választék prociban és egyebekben.
-
d900t
senior tag
válasz
WonderCSabo #13 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy az alapárakból indul ki az egész. Mit szeretnél egy alapkonfigból kivenni? Az autóknál is mindig az alapárat tüntetik fel és ahhoz tudod konfigurálni az extrákat Viszonylag alacsony az olyan hülyék száma, akik mondjuk kerék nélkül akarnak autót venni. Gondolom noteszt sem vennél teszem azt billentyűzet vagy aksi nélkül.
-
d900t
senior tag
Ez ugye egy megrendelésekre építkező site, mely az éppen aktuális devizaárfolyammal kénytelen számolni. Ma a dollár 170Ft körül mozog. Még pár nap és teljesen kifogy még nyáron, 140Ft-os kurzus mellett beérkező készlet és máris versenyképesek lesznek az árak
Ezzel máris tippet adtam azoknak, akik árcsökkenésre várva halogatják a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Dell-disztribútorrá lett notebook.hu új webáruházában a vásárló állíthatja össze a kiválasztott terméket. Build-to-order.
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest