Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz TazLeacher #28 üzenetére
Tény, hogy nehézre sikerült sok minden benne.
De legalább másnak is nehéz.
De akivel játszok, azzal szinte mindent meg tudok csinálni és ez ad élményt.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
TazLeacher
nagyúr
Félreértetted. Nem azt mondtam, hogy könnyebb "PC"-n, hanem azt, hogy könnyebb "billentyűzeten". Az a kombó, amit írtam, sokkal könnyebb. Az persze logikus, hogyha mindegyiket gamepad-el nyomod, akkor ugyan az...
Az meg, hogy 13.000 meccs után van olyan kombó, amit nem tudsz megcsinálni...erre mit lehet mondani? Ezért hagytam abba a játékot. Az nekem nem kihívás - nem csak ebben, egyik játékban sem - hogy egyfolytában szenvedek. Persze, legyen benne kihívás, de ahhoz, hogy normálisan játsszak, ne kelljen már nap 20 órát gyakorolnom. Ha meg csak úgy játszogatnék, akkor meg állandóan csak elkap az ideg, mert ez nem megy, meg az nem megy. Inkább nem játszom.
MK-nál átjöttek a haverok, és kb. fél óra után már élvezet volt játszani, mert mindenki egész jól nyomta a kiválasztott szereplővel. Ez az SF-ben mondjuk fél év...
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz TazLeacher #23 üzenetére
Nekem van XBOX 360 amin meg van a super, meg ugye PC-n a sima SF4, de tény, hogy semmilyen kombó megcsinálása közt nincs különbség a platformok miatt.
Mondom ezt úgy, hogy ugyan azzal a kontrollerrel (arcad stick, házilag, logoutomba) használom mind a két platformon.
És nekem is van jó pár kombó amit nem tudok megcsinálni, mind a 2 játékban kb 80%-os a trial és összesen több mint 13000 meccsen vagyok túl - és még közel sincs vége.
Mondjuk a main karakteremmel (Akuma) a trialokat hobbyból szoktam végigcsinálni néha, tehát amit megtanul az ember az megy.
És még annyit, hogy a legnehezebb billentyűzettel, attól könnyebb gamepaddal, de a legkönnyebb arcade stickel játszani.(#19) kapeti07: Nem tudom mitől függ, hogy meg lehet e venni MO-ról, de egyéb SSF4 DLC-ket (costume ruhák) meg lehet innen venni ms pontal.
Szóval veszel 1200 MS pontot és azzal pedig megveszed a DLC-t, mert pontosan ennyibe fog kerülni.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
D_r_u
tag
válasz TazLeacher #11 üzenetére
Szerettem volna kiegészíteni a 6-os kommented utolsó mondatát: még két verekedős játék PC-re is az elmúlt 10 évből.
-
anulu
félisten
válasz TazLeacher #23 üzenetére
'89-ben lettem PC-s, 2007 októberében lett PS3-am és kb 3 hete XBOX360-am. tényleg PC-n a legkönnyebb, szerintem is. mondjuk nem kevés év előnyöm van ott a többihez képest
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz TazLeacher #6 üzenetére
hát, nálam az volt a baj, h hamarabb játszottam Soul Calibur 4-el, mint SSF4-el lassúnak, olyan lomhának tűnt. aztán az MK9 lemosott mindent úgy, ahogy van
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
TazLeacher
nagyúr
Láttam, én magamat. A "hátra-előre-hátra-előre" kombók sokkal könnyebbek. Ez nem szokás kérdése, csak könnyebb és kész. Én is konzollal kezdtem, utána lettem PC-s, most konzol+PC, de Bison-nak pl.: a super kombója 100x egyszerűbb PC-n.
Az a baj, hogy a többi része nem...így elég gyér a dolog. Pont ezért nem szeretem az SF-et játszani, mert ott a fele kombót képtelen vagyok megcsinálni (pedig van külön SF gamepadem, ami nagyon f@sza kis cuccos). MK9-ben bármelyik karakter bermelyik kombóját megcsinálom. SF-ben a kombóchallange-ek kb. 10%-át tudtam megcsinálni. Istenemm béna vagyok, ez van, nem az én játékom.
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
-
GoldenJ
tag
Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni néhány olyan kombót kontrollerrel, amit billentyűzettel lazán nyomok - Látott már valaki ilyet?
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
banhammer
veterán
Nem valami elszállt a gépkövetelmény.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
FefeeX
veterán
válasz TazLeacher #10 üzenetére
Hát szerintem sokról biztos nem maradsz le, de Pubszon az ügyeletes nagy StreetFighter, biztos máshogy látja a SF-t, mert ugye ahányan vagyunk annyi féle, én alapvetően szeretem a SF-t de többnyire alapkarakterekkel, és nem is profi módon, csak úgy bunyózgatok benne
(Mondjuk az általam említett játékok közül a Tekken6 az egyetlen, ahol talán már valamennyire komolyabb netes ladderes játékban is játsszak, MK-ban hiába játszom már egy hónapja, haverom, aki először játszott vele - mondjuk érzéke azért van hozzá - majdnem elkalapált) -
DMG
senior tag
Igen, mindig is különálló játékként kezelték a sorozatot, mind a Super mind a Turbo egy egy önálló játék volt. Így hogy a 4-edik széria SUPER kiadása PC-n meg sem jelent ez a verzió ott egész jó vétel, bár egy google találat (amit nem tudtam megnyitni, csak a találat szövegét láttam, szűrve van bent a tartalom ) mintha azt írta volna, hogy PC-re extrák nélkül jön csak a SUPER extrái lesznek benne.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
Egy elírást szeretnék közölni.
Nem Július hanem Júniusban érkezik, dobozosan mind a 3 platformra Juni 24, DLC-ként pedig Juni 7.
Már nagyon várom.A gépigénye ugye várható volt, hogy megegyezik a SFIV-el, szóval akinek az ment, ez ugyan úgy fog menni.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
TazLeacher
nagyúr
-
D_r_u
tag
BlazBlue: Calamity Trigger
Guilty Gear X2Bár a 3 sem sokkal több, mint az 1.
-
FefeeX
veterán
Az arcade verzsön az DLC lesz boxon és PS-en... A SSF4 meg 8ezres induló árral jött már alapból. Én már csak ezt vettem meg.
Amúgy a különbség, a sokkal, de tényleg sokkal több használható karakteren kívül, hogy a Superben van egy csomó plusz, emellett ott alapból elérhető minden karakter, nem kell unlockolni.
Nekem mondjuk a Tekken6 mindig is előbbre való volt mint a SF, aztán meg jött a MK9... Gyakorlatilag megvettem a SSF4et, de nem sokat játszottam vele azóta, talán 4-5 órát összesen... (undorító egyébként a Super szerintem, van benn egy csomó undorító, rossz mese szerű karakter, akinek szerintem semmi keresni valója nem lenne benne, pl az a kékfejű lilahajú betyárképű undormány. Pedig a sima SF4 még egész jó is volt (azzal még talán PC-n játszottam)
-
TazLeacher
nagyúr
Biztos van különbség, de nekem azért több kéne ennél, hogy kifizessem mégegyszer egy játék árát. Sajnos nem fogom megérteni, hogy miért nem DLC-kén érkezik, ami feljavítja a játékot. Így nekem nem kell, egyébként megvettem volna.
Mellesleg oda voltam az SF4-ért....amíg nem játszottam az MK9-el. Közelébe sem ér. Tudom, hogy más a játékosközönség, de az SF4-nek mindössze 1 előnye van. Jelenleg az egyetlen verekedős játék, amit kiadtak PC-re az elmúlt 10 évben.
-
-
Ateszzero
őstag
Én meg már unalomig játszottam boxon. Ráértek volna még.
-
elithun
őstag
Ez a Super SF4 olyan mintha meglenne az SF4 némi bővítéssel? Avagy a Super SF4 teljesen más tartalmilag?
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
kapeti07
senior tag
Vajon mik azok a bővítések? Gondolom lesz egy pár új karakter.
Boxra most vettem meg a Super SF4-et. Remélem DLC formájában elérhetővé teszik ezeket a "bővítéseket".
[ Szerkesztve ]
Xbox: kapeti
-
DMG
senior tag
Végre valami jó hír PC-s berkekben.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest