Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dananto
tag
válasz Faterkam #13240 üzenetére
most a visszacsomagolással van bajom, az előző gépen TC- vel csináltam, de most mindig azt írja ki, hogy nincs elég hely, ami érdekes lenne a majd 3 terrás vinyón.
ezért szoktam azt, hogy, ha vissza kell csomagolnom, akkor winrarban zipként és store beállítással csinálom, de csak most tűnt fel méret különbség.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Faterkam #13234 üzenetére
Ha ez ugyan ott volt akkor nagy gázok vannak,,, a Brutálban egy csomó táblával több van, meg egy szigettel is ha jól látom,,, szóval érdekes dolgok ezek és azok is hogy miért?
még csak most invertáltam a hiányzó Skandi DLC-s textúrákat igaz bele, de nem kell aggódni az 1.8.x-re majd kiadom mert csak 10 megával lett több tehát alig vagy szinte semmi összességében az újdonság ami majd szemmel is látható lesz.
-
Faterkam
addikt
válasz Faterkam #13231 üzenetére
Az is érdekes, hogy a sebességtartó többszöri féknyomásra kapcsol ki, az életben ez érdekes lenne :/ Ha csak rágondolok, és megérintem a fékpedált, rögtön oldania kell...
Skandináv utakon
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ledgeri
nagyúr
válasz Faterkam #13211 üzenetére
Én inkább "kajásdoboz csúszkál hátul" hangnak venném, mert ha szlalomozok akkor folyamatos...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Faterkam
addikt
válasz Faterkam #13209 üzenetére
Még annyit, ha egy szóval kellene meghatározni a Skandináv részt, akkor az lenne, hogy szűk! A feljárók, körforgalmak, pakolók stb. Alig fér el a gép. A másik, a szerelvényhangok, nyöszörgések akkor is hallatszanak, ha már rég lekapcsoltam, szólóba megyek
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tatabike
őstag
válasz Faterkam #13099 üzenetére
Automatával? Nemá... Én élőben is rühellem az automatát, sokkal jobb a 8gangos, kéziváltós MAN-nel veretni a telepen... Arról nem is szólva, hogy kézi váltóval ki lehet csapatni a seggét kanyarban elég rendesen, pót nélkül persze...
A játékban is kézivel nyomulok csak.[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
törölt tag
válasz Faterkam #13096 üzenetére
A hangrész tulajdonképen a régi brutálban, egyetlen szkriptben a "mover"-ben változott csak.
a gyári fülkehangok sokat bővűltek azokat nem bogarásztam még át, nem íródott át a gyáriból semmi.
nyílván új file-okról van szó, és mivel a brutál nem tartalmazza nem is írja át.
motorfékhang ha volt ilyen sztem az újban sem lesz, ugyanis az összes engine szkriptben újításként gyárilag az "enginebreak" sorokat gyárilag száműzték, ez is az elején egy hibaüzenetet okozott a brutálban ami ugyebár még tartalmazta, de követve a gyári változásokat lelettek radírozva ahogy kell.
én automata váltóval megyek és mentem is mindig, és bizony én pl szoktam hallani a visszaváltásokat ahogyan eddig is, valószínűleg csak idő kérdése és te is hallani fogod nem lett száműzve ilyesmi... -
törölt tag
válasz Faterkam #12700 üzenetére
Oda vissza átnyálazva a munka file-jaikat megsem tudom számolni hányszor, én inkább azt mondanám, nem lett volna túl nagy megerőltetés sokkal jobbat alkotni a részükről. Ha csak a skyboxból is indulok ki az ő motorjukra festettem a brutál felhőket és agyonverte a gyárit. itt aszisztáltatok, mennyi idő alatt? 1-2 hét? és egyes egyedűl, nem teamben!
szóval ha azt veszem alapúl az enyém sem még a csúcs amit el lehet érni, azt azért illett volna, amit mi produkáltunk.
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz Faterkam #12092 üzenetére
Igen, látom és nem kicsit furcsa, hogy full idegenként elszámoltat, hogy mit bír a netem és, hogy mennyi a szabadidőm, hogy neki videót töltsek fel, amit természetesen szivességből kér, aztán, ha nem teszem meg, akkor hazudok.
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
törölt tag
válasz Faterkam #12027 üzenetére
sima GTX 560
meglett a kék halálok oka is végre 2 nap után mivel csere alkatrészek nincsenek itthon.
a 8 Giga ramomból az egyik 4 gigás haldoklott.... azzal a másik 4 gigással egyedül is csinálta most ezzel ami benne van másik megszünt a probléma. Igaz most csak 4 gigával hasít a masina de végre megnyugodhatok mert stabil.
és ez a legfontosabb nem az hogy milyen a vas.
igaz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #12022 üzenetére
háát,. sajnos jó kérdés,. de pedig ha erős a gép,.akkor nemkéne akadjon,vagyis hogy furcsán menjen. mer birja,. de és mégsem,. érdekes,. ám mondtam párszor, hogy nekem furán megy,. némikor úgy 80%-ba,. na meg plusz ezek az akadások,.és tudom, a procim végett, mert csak 2.20-as
de most ez éven,már akarok öszerakatni gépet,. minimum, 3.50ghz-s procival legyen,. 8gb rammal,. valamennyi 100gb-s ssd-vel, és 2gigástól nagyobb,erősebb grafkártyaval,. stb,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #12008 üzenetére
IGAZ....
Az összefüggés annyi lehet hogy ha megjeleníted a GPS consolt van benne valami folyamatosan frissülő adat ami meg akad a mentés folyamata alatt, és ha a konzolt eltünteted ez az adat a háttérbe kerülhet, és ez nem a térkép rész, hiszen sok Vontatón a műszerfalon is van és ha eltüntetjük a konzolosat a műszerfalas működik tovább, és akadás nélküli az autosave azzal is.
sztem még az SCS alkotói sem jöttek erre rá.
Nagy vagy!
de én nem is hívom fel rá a figyelmüket, aki akar szólhat nekik.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Faterkam #11539 üzenetére
Érdekelne a válasz...csak hogy okuljak hasonló esetben én mit is mondjak
tatabike : Na ja az nálam is megtörtént,de végül is érthető.10 perc van egyhelyben, telefonálni,wc,kaja,stb...utána kiléptetnek.Sokkan csak beléptek azt 1-2 órát gép előtt sem voltak a szeró meg dugig volt.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Faterkam #11077 üzenetére
nna, hogy is van ez az akadas-elharitas? azt hittem az en gepemben van a hiba, de megnyugodtam hogy nem...
mas:
vettem egy csini Magnumot (egyszer utaztam egy ilyenben Angliaba oda-vissza, emlekszem hogy kapaszkodtam az elso nagyobb kanyarnal, senki nem mondta hogy igy imbolyog az a nyomoronc vezetofulke meg a kilincset megtalalni is nagy elmeny elsore), es raktam a tetejere egy sornyi lampat hogy jooo vilagos legyen eccaka
namost annyi a gondom hogy tok jol neznek ki, csak nem tudom bekapcsolni oket hiaba kapcsolgatok a lampamodok kozott meg kapcsolgatom fel/le a fenyszorot, semmi hogy lehet eletre kelteni oket? -
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #10083 üzenetére
Ez nem idő, hanem igényesség, a mások tiszteletének a kérdése. Mikor három műszakban dolgoztam, holtfáradtan is vettem azt a fáradságot, hogy kerek mondatokban, (lehetőleg) helyesírási hibák nélkül fogalmazzam meg mondandóm.
Úgy tűnik, barátunk megsértődött. A könnyebbik utat választotta.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Faterkam #9846 üzenetére
lehet akkor tuti a jazzycatbe, van valami sunyiság,. ojan, ami át ir valamit,. vagy pl,. ilyet csinal mint most,. h nincs a jurós 6os daf,. vagy mit tom én,. mást nemigazán tudnák elképzelni,.csak ezt,.. és sztem is 1 próbát megér,ha kiveszi a packot,.
[ Szerkesztve ]
-
beleszólok
senior tag
válasz Faterkam #9791 üzenetére
Gondolom, a kamionsofőrökre nem jellemző, hogy a piros lámpánál kiugrálnának az autóból.
(a játékban egyébként az oszlopra szerelt lámpa is elég - eddig nem találkoztam olyan kereszteződéssel, ahol ne egyformán működött volna valamennyi)Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
tagagaba53
tag
válasz Faterkam #9610 üzenetére
Napokban voltam két ismerősnél is.
A gépük kis túlzással a NASA-nál nem vallana szégyent.
Felkönyörögtem a gépre ezt a játékot. Evett a kíváncsiság
hogy milyen hogy megy. Kapásból kifogott pont egy szar akadós részt.
Két másodperc alatt törölte az egészet. Amúgy forma 1-t játszik.
A másik haver az kb. 20 percig bírta idegekkel.
Gyakorlatilag mindketten azt mondták, hogy ezektől az eddigi beszedett pénzt
elvenni és még jól meg is büntetni őket.- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
tagagaba53
tag
válasz Faterkam #9608 üzenetére
Ezt akartam még én is mondani, Pl. a
Sniper Elit 3 v. Far Cry 3 tizedszerre is zökkenő
mentesen végig vittem. És azért komolyabb játékok mint ez.Aki azt mondja, hogy neki abszolut nem akad az hazudik.
[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
tagagaba53
tag
válasz Faterkam #9605 üzenetére
A napokban mentem egyhuzamban közel
5 000 Km-t. Még az automata mentés sem zavart be.
Hihetetlen de így volt. A következő fuvarnál vagy 5 - 10 percig
anyáztam. Direkt vissza mentem 3x ? és ugyan ott ugyan addig akadt.
Nem szaggatott !
És nincs egy NASA gépem. Sőt ![ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
tag
-
törölt tag
válasz Faterkam #9207 üzenetére
Nekem meg azért fura ez, mert az ETS2.lt van hogy egy napig is űl a "kiadandó Brutálon" mielőtt kibiggyesztik gondoltam letesztelés, ellenőrzése annak űl e amit állítok etc.
De így hogy ilyen vackokat is kiraknak ami nem csinál semmit elgondolkoztam.
Mondjuk azt sem értem a gyári param "15".
a TSM is ezt lenullázta.
minek? -
törölt tag
válasz Faterkam #8995 üzenetére
semmi gond
beteszek én brutálosabb betöltőképet olyan ami mindenkinek tetszik.
ha valaki megcsinálja,, nekem erre nincs időmépp az összes útszéli baba automatáját írom hogy pirosan és fehéren azokba az a kis téglalap világítson,,mert nem mind volt meg csak egy kis része.
talán reggelre meg is esz -
törölt tag
válasz Faterkam #8901 üzenetére
Ugye hogy ugye?
hogy gyárilag valamit mahinálnak e a hangfile-al torzítanak e stb azt nem tudom de simán elképzelhető.
ahogyan torzították a külső hangokat is nem csak a hangerejét.
A lényeg ezek a truck noise (Zajok) egy félék egy file-ból nincsenek verziók.
Az az 1 rumble stripe amit találtál az a zajcsík hang nincs más.a garázs hangerő a gyári motorra váró feladat ugyan is csak abba lehet belekotyogni a külső zaj hangerő mekkora legyen, és mennyire torzítson....
azt hogy hol?, abba sajnos semmit.
-
törölt tag
válasz Faterkam #8893 üzenetére
Sőt...
Kiszedtem egy kisfilmből a hangját a rumble strips-nek és kikeverten sound forge-al azt a sebességet ami pont olyan 100 KM-nél mint a filmen 65 MPH-nál.
10 perc mulva feltéve az új verzió lehet töltögetni és ügy lezárva, itélet végrehajtva, tetszik nem tetszik így marad!!!!!
Ruble strips kérdés letudva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #8893 üzenetére
miért unnám meg?
alakítgatjuk míg jó nem lesz.
Az igazság az, hogy a hangal kapcsolatosan még egy nyamvadt e-mail sem jött se jó, se rossz.
a hanggal kapcsolatosan az van amit itt irogatunk.
szép lassan alakítgatjuk nem hajt a tatár.
A Gold plusz debütálása csak a 15-ös patch környékén lehetséges ha egyáltalán lehetséges
még az se biztos hogy ki lesz adva.... -
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
-
Faterkam
addikt
válasz Faterkam #8881 üzenetére
Na megoldottam! A 11.-es Volvóból csak a Start, Start_bad és a Stop ogg fájlokat másoltam át, és így a régi 11.-es indulás/leállás van a gold+.-ba is
-
Faterkam
addikt
-
törölt tag
válasz Faterkam #8859 üzenetére
ránéztem a volvóra...
az a gond hogy az egyáltalán nem halk.
ha a két sáv fölé esik a hang ereje már torzít is mert túl van vezérelve,, sztem valami más lesz a bibi.
A fő külömbség csak annyi a gold egy lágyabb több mélyet tartalmazó motorhang, az alsó meg egy kevert berregős teltebb.
a 11-esé 5.1-en és 2.1-en túlvezérelt a mélyekben, a Goldé meg kellemesen szól.
A hangerejük meg szinte hajszálra megegyezik legalább is a hangszerkeztő szerint.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #8846 üzenetére
annó még a 11 körül emléxem buheráltam az interior sound volume szkripteket, de mikor láttam hogy ezt is folyton átírogatják úgy döntöttem meghagyom a gyári értékeket nem csesztetem mert ki nem álnék az állandó paraméterezgetésekből.
ha gondolod próbálgathatod beállítani magadnak, én a gyári értékeket viszem tovább ami most is benne van.
az interior hang fileokat a def/vehicle/truck (kamion fajta iveko daf etc) és alatta a sound mappában találod.
mindegyiknek a neve : interior.siiebben azok a sorok érdekesek ahol pl. a "volume: 0.4 (a 04 lehet más is)" sorok vannak.
a 0.4 helyére ha 1-et írsz az a full hangerő.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #8844 üzenetére
küldtem a volume up-os linkeket abban van a hangerő feltekerési okosság, sajnos kompatibilitási problémák miatt ezt a brutálból ki kellett emelnem.
a No damage is tartalmazza ha valaki azzal szereti tolni.
természetesen a 14 előtti a 13-as patch-es a 14-eshez meg a 14-es patches megy.
a külső hangerő a kiadott brutál goldnál 0.20 volt,
a brutál Gold + -nál meg 0.29 lett és így is tervezem kiadni. (+ 10 % hangerő)talán egy próbát megérne.
-
törölt tag
válasz Faterkam #8777 üzenetére
Sokminden finomodott,,, de sajnos már abban a szakaszban vagyunk, hogy alig észrevehető, ahogyan a fények is. viszont remélhetőleg szebbűl, jobbul.
pár felsorolás a kiváncsiság kielégítésére akit érdekel.
1. Leradíroztuk a holdat a délelőtti felhős égről.
2. Eltűntek a felhőket is keresztűlvilágító csillagok az esteledő égboltról, megjelenés este 21 óra fele eltűnés reggel 5 kor (tagagaba54 érdeme ez is )
3. Az aszfaltok fele rendelkezett csak (kb 30 db) bizonyos fények esetén keréknyomsávok előtűnésével de természetesen ezt az effektet megkapta az összes aszfalt textúra alfája.
4. A Fő aszfalt (Barnás) kapott egy sötétebb középső sávot ami mindig látszik a keréknyom sávoktól függetlenűl ahogyan az életben is van.
5. lecserélődött a reggeli 4 órás és az esti 21 órás esős égbolt, most jobbak az átmenetek brutálosabb lett az összhatás.
6. Mivel a felkelő nap ha rásüt a szélvédőre azért ott az effekt a későbbi ilyen effekteket is száműztem mert engem kifejezetten zavart kanyarodásoknál, nem sokára ez a verzió is fel lesz töltve mert ez még csak a gépemen van meg.
7. Az esős időszak tovább javult az FPS további gyorsítására.
8. a HDR (Ez a fényekel kapcsolatos) további fejlesztésen ment keresztűl remélhetőleg a tetszetősebb javúlás irányába.
9. a beton elválasztó a pályákon sokszor beégett (rikított fehéren mint a salamon töke) természetesen ez a textúra is hozzá lett igazítva a jó beállításokhoz.
10. a Horizonton volt 2 kép egy kék hegyes és egy erdős, zavaró volt az a kékes árnyalat, mostanra olyan mint az életben is.11. Az SCS kedveskedett nekem, illetve a Brutálnak az egyik frissítés után azt vettem észre a csöcsös esztike vontatmányom átalakult az Inteles vén banyává.
-Mondom ez meg mi a csöcs???
Hát átvariálta az SCS a vontatokat és a cégeket a csöcsös esztikém a térkép bejárása után (Csak angliába nem voltam) sem jelent meg a vontatható tréllerek között.Na mondom most jön a bosszú.
Csöcsös esztike trélere és a Dóri átnevez azokká a tréler textúrákká amik csak 8-tonnásak és pl orvosi szállítmányok. Nem tom mé, de valamé én csak azokat viszek.
Így most az újban ha feltettem már mindenki suhanhat velük nem megszakadva alig 8 tonnát vontatva a visszapillantót bámúlva elégedetten ahogyan ÉN is
természetesen ha egyszer ki lesz adva így marad.
Még egy óra és ez a verzió fent is lesz mert már töltöm fel.
a többi most nem jut eszembe de van ám mééég
-
törölt tag
válasz Faterkam #8316 üzenetére
Igazából számos újdonság van a 12.1 hangnál, de 2.0-ás hangszórón nem igazán jön ki. Ahol a mélynyomó űl, nos sztem összehasonlíthatatlan a külömbség, és azonnal hallható.
érdekes ez, mert amit nálad 2.0-án fel kell hangosítani, azt az 5.1-nél le kell hallkítani hogy jól hangozzon..
nem kioktatás ez, csak amolyan tapasztalat, mert tesztelem ezen is, meg azon is. -
törölt tag
válasz Faterkam #8244 üzenetére
Apuci...
Könyörgöm, űlj le valakihez akinél van legalább egy 2.1 de még jobb ha 5.1
índítsd be az egyik Scaniát v8-al, vagy a renault-okat és állísd le....
)
Nagyot fogsz nézni...
Majd menj el egy nagy szélgéphez, és állj meg alatta, kapcsold ki az engint és besz......sz )
sok helyre vannak jó mélyek becsmpészve, gyáraknál, villámlásos dörgéshez, és sorolhatnám ami elsőre olyan mint ha még halkult is volna de a mélyek nizony elkezdenek dolgozni ebben a 12.1-es sound engine-ben.
-
törölt tag
válasz Faterkam #8237 üzenetére
A Brutal Sound 11-es 2.0-ás hangszóróra jobb is lehetett azonban ez az új nagy meglepetéseket tartogat a mélynyomosoknak, berezeg a fülke indulásra és megállásra etc..
lehet ez nálatok csak a "Tompább kategória" de 2.1-en és 5.1-en azért nem olyan rossz ám, és fülhalgatón is átmegy valami...rosszabb semmiképp nem lehet a 11-nél, sőt...
amit késznek tekintek, SVania V8, Renault magnum és prémium.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #8133 üzenetére
Néhol én is láttam,,,
Nos lusta voltam megnézni, hogy Brutál nélkül is van e, ugyan is nem nővelve, hanem csökkentve van a fű és virágok egy paraméterezésnél az FPS növelés miatt. Ha ez okozná, annyira ritka és nem szembetűnő hogy szerintem simán belefér, sőt. Ez az egy dolog még a realitás felé is mocorog egy picit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Faterkam #8133 üzenetére
gyarilag is vannak ilyen hibak benne. pl angliaban is van ilyen fucsomo az egyik lejaronal
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest