Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
Ha nem ismeri fel a nyomtatót még ok, hiszen leszedem netről, de ha a nem éppen új modemet nem ismeri fel... nincs net, nincs linux. A példa itt hever a lábamnál, cd-n minden fenn van win-re (a nyomtatót is csak trükközéssel sikerült életre kelteni). Szerintem elég jó példa.
-
moonman
titán
ismered Linust? én arra gondolok, hogy például Te sem Ubuntu-t vagy UHU-t tettél a brendnyú szervereidre, hanem Debiant. gondolom nem véletlenül. de miért nem mondjuk Novell-t?
az egyik nagy Linux-guru ismerősöm a Novell-re pl. konkrétan azt mondta, hogy "á, az már nem igazi Linux" amikor rákérdeztem, hogy hogy érti, felhozta az MS partnerséget, meg hogy az már "enterprise irányvonalak szerint van fejlesztve" és bizony, annak ellenére, hogy a hírek szerint bejött a dolog, a cégeknél népszerű az MS/Novell Linux, ő már bizonyos értelemben körön kívül tette magában. Ubuntu-ra csak legyintett ("linuXP"), RedHat és Debian a szíve csücske.
egyébként valljuk meg, ciki lenne, ha az új szerver nem ment volna csont nélkül, mondjuk akármilyen szerver OS-sel.
-
moonman
titán
"Legyenek az interfészek szabványosak, mindenki oldja meg a kapcsolódást magának, ahogy akarja." stb.
ámen. én a tcp/ip világában leginkább a fájlformátumoktól kapok zöldet, sőt lassan már attól is a földhöz verném a seggem örömömben, ha egy fényképezőgép/kamera és egy mp4-lejátszó konvertálgatás nélkül tudna kommunikálni.
ezzel a postoddal egyébként most 100%-ban egyetértek, a problémát abban látom, hogy több elvakult openszorszos (jé, ilyen is van) úgy tűnik addig nem nyugszik, amíg kizárólagosan a saját házikedvence lesz "választható", mert meg vannak győződve róla, hogy az MS velejéig romlott és pusztulást hoz a világra.
az én elvakultságom addig terjed, hogy MS-t preferálom a legtöbb téren (mert ehhez értek és látom, mire képes), de emelett egy egészséges egyensúly híve is vagyok, lennék.
-
moonman
titán
meg akik kikerülnek az iskolából, azok is rádöbbennének, hogy nem kapnak munkát.
ördögi kör, nem vitás, de ki ezért a hibás? a Microsoft, mert teremtett magának piacot, amit fenn is tart? vagy azok, akik megveszik tőle a termékeket (amiknél a nyíltforrású alternatívák nagyjából annyival jobbak, hogy nyíltforrásúak, sőt...)? -
moonman
titán
nem is szóltam hozzá a politikai részéhez, azt mertem kifogásolni, hogy megint előjött az "annyi pénze van, kinemszarjale" hozzáállás. nyilván nem azért jutott idáig, mert így gondolkodik, megaztán ő is ember.
egyébként a nyíltforrású dolgokra költött pénzek senkinek nem fájnak? mert ugye az sincs ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest