- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
És ez kerül 24 ezer Ft-ba....gratulálok annak aki megveszi!
Minimum egy kerrigan modelt azért beleraktam volna...[ Szerkesztve ]
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
Thome
veterán
válasz Darth_Revan #46 üzenetére
Én nem szomorkodom miatta... Sőt...
Szóval ha megtörtént a törés, valaki adhatna egy torr...Ja, ez nem az a fórum. -
Darth_Revan
veterán
Egyre jobban kezdem azt sejteni, hogy az orosz forgalmazó kiselejtezte hiányos tartalom miatt és valahogy hozzá jutott a fazon
-
Thome
veterán
Valami kód lesz a pet, amit ha beírsz nem tudom hova, akkor hozzáadja a karakteredhez a Wow-ban. Gondolom a wow-on belül kell majd valahova beírni.
-
-
Thome
veterán
Na, nemsokára lehet tolni a single-t... Oroszoknál van a cucc, azok felhackelik a vérbe.
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #29 üzenetére
És hol van a WoW minipet?
Ha valamelyik nem lesz benn, egyből nem éri meg nálam a collector pack -
-
Angel1981
veterán
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Jogos a kérdés!
-
Sirandrish
legenda
Én inkább Diablot szeretnék
a Stratégia nem az én világom..ettől függetlenül ki fogom próbálni de kétlem hogy hosszútávon lekötne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Narxis
nagyúr
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Mi az, hogy nem érdekel. Ez A Játék.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sirandrish
legenda
válasz Darth_Revan #31 üzenetére
Hát legyen igazad de nekem ez marhára hivatalosnak néz ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Darth_Revan
veterán
válasz Sirandrish #29 üzenetére
Reménykedjünk, hogy csak azért nincs a képen, mert "hősünk" valami "nem hivatalos" packot lovasított meg...gáz lenne, ha azért nincs, mert gyártási nehézségek/hiba miatt nem készültek el.
-
Sirandrish
legenda
válasz Darth_Revan #28 üzenetére
Pont azt akartam mondani hogy én itt sem látok Pen-t..jár hozzá egyáltalán?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
Igazán lophatott volna egy kamerát is az SC2 mellé.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
menalcas
őstag
válasz Darth_Revan #23 üzenetére
Jaja én is azt kerestem
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Darth_Revan
veterán
Se a dobozt, se a pendrive-ot nem mutatja
-
Sirandrish
legenda
Adj a srácnak valami fullHD-s kamerát...biztos szívesen felveszi az ingyenkamerával az ingyen SC2-t
-
Sicilian
addikt
Jóminőségű videó, mint mindig
nothing is true everything is permitted..
-
FefeeX
veterán
Hát, azért akkor is erősen túlárazott a dolog; kezdjük ott, hogy önmagában is erősen túlárazott a játék (persze, mondom én, aki meg is rendeltem a collectort - gyakorlatilag, szakmai szemmel nézve ha ennyiért megveszik, akkor nincs túlárazva, de akkor is csótányság); azért nem adnak itt olyan óriási extrákat, hogy ennyit elkérjenek érte - de ugye nem is ezért teszik A szórakozóhelyen is a bolti ár 3-4szereséért adják a piákat, mert megtehetik.
Mappa: bár hetente tisztítom, a munkahelyi gépemen az asztal mégis hasonló lesz általában hétvége felé...
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
de gusztustalan az asztala a képernyőn annyi ikonnal már
nem kötelező megadni
-
Sirandrish
legenda
nem-nem..semmiképen sem
FefeeX vagy csak lesz*rta
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Nektek is volt a videó előtt DragonQuest IX reklám? Mekkora már.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Alg
veterán
Dogtag - pendrive hiányzik...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
FefeeX
veterán
Telepíteni ugyan tudná, de aktiválni nem, és az kell ahhoz, hogy játszani tudjon. Egyébként valóban, így ha az egyszeri emberhez eljut, a crackerhez is eljut - van 3 hetük még megjelenés előtt is, hogy faragjanak valamit; bár valószínű, hogy nem lesz működőképes verzió megjelenés előtt, azonban a tört verzió 3 héttel korábban kijöhet, mintha nem lenne ilyen verzió...
Sirandrish: lehet, hogy csak olvasni járt ide eddig, vagy elveszett a jelszava/elfeledkezett róla etc...
[ Szerkesztve ]
-
Gabr
tag
-
Sirandrish
legenda
8hsz 2500 nap alatt...szerintem csak olyankor szólal meg amikor ilyen kaliberűt tud mondani
-
Gabr
tag
Mellesleg, ha a emberke átállítaná az időt, simán lehetne installálni...
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
Gabr
tag
Pár nap és kint lesz a tört cucc.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
Sirandrish
legenda
Én is akarok kapni..mondjuk gond nélkül eladnám mert marhára nem érdekel
-
plus44
veterán
Jó minőségű videó. Amennyiért árulják, kész rablás...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
iSonic
addikt
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Lehet valami teszter ismerős révén kapott ilyet.. de egyébként szép kis pakk
-
Sirandrish
legenda
És hogyhogy neki már van? volt valami nyereményjáték vagy mi?
-
Tikakukac
titán
A kérdés az, hogy miért nem nálam van Amúgy az az asztal se semmi, nemkis memóriajáték megtalálni rajta valamit
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla