Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
debrecenikri
tag
válasz razorka777 #16181 üzenetére
Csak azokkal az a baj, hogy messze vannak az eredetiektől. Rondák!
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
debrecenikri
tag
válasz razorka777 #16163 üzenetére
Bocs, de még nem vagyok járatos ilyenekben. Ha a telefon nem kapcsol be rendesen, akkor ezt hogy végezzem el?
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
bogil99
aktív tag
válasz razorka777 #16160 üzenetére
Többet is kipróbáltam. Egyik sincs már rajta. De találtam olyan beállítást amit ezek egyike állított át. És azóta belassult a gép. Nagyon nem szeretném újrahúzni, ha ez egyáltalán segít.
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
SH4D0W2011
őstag
válasz razorka777 #16114 üzenetére
sikerült kinyitnia, mert nem bootol, viszont megint elakadtam innen hogyan tovább? gyári kernel, gyári rom, kernel csere majd root, vagy mehet az 562-es kernel és a root?
-
Predator2
addikt
válasz razorka777 #16094 üzenetére
Sikerült, köszönöm. Ha netán eszedbe jutna (vagy akár másnak) hogyan kell a rezgést is, hálás lennék.
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz razorka777 #16092 üzenetére
Igen rootolt, még a rezgést is elviselem.
Titanium backup-al meg lehet ezt csinálni? Olyan kellene amivel lehet egy biztonsági másolatot is, ha netán behalna tőle, amit nagyon nem szeretnék.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
antal750
aktív tag
válasz razorka777 #16062 üzenetére
Heló ujrahúztam a sus-l
Köszönöm a segítségeteket.. -
Turbomann
tag
válasz razorka777 #13806 üzenetére
pcc nem javítja. Nem tudnál adni flashtoll mit tegyek be hogy jó legyen? Köszönöm.
-
Isten88
senior tag
válasz razorka777 #13802 üzenetére
Hali!
Idézek az előtted lévő ((#13801) Turbomann) hozzászólásból:
"android version 2.3.4
kernel: 2.6.32.9.pref
build 4.0.2.A.0.62"
A 2.3.4 az ugye GB, te meg ICS rootolást linkeltél, jóhogy akad neki bootnál, mert másik kernelt rakattál fel vele. Legközelebb figyelj jobban oda, ha tanácsot adsz.
Ja, meg .62-es build végű GB-t ha jól tudom nem lehet rootolni, downgrade-elni kell, és utána OTA-n felfrissíteni, hogy maradjon a root.(#13803) Turbomann: Ezen topik első hozzászólásában linkelve vannak Flashtool és gyári .ftf ROM-ok is. Neked most ezek kellenek. Kövesd az ott lévő "Frissítés Flashtool használatával" részt és minden rendben lesz. Ha továbbra is GB-t szeretnél használni, és rootolni is szeretnél, akkor töltsd le a "SK17i_4.0.2.A.0.58_GLOBAL.zip"-et, csomagold ki, hogy .ftf legyen a kiterjesztés, és azt flasheld flashtoollal fel a telefonodra. Ha ICS-t szeretnél, akkor meg ez kell Neked: "Xperia_mini_pro_4.1.b.0.587_generic_ce3_world_by_hb78_96a6a.zip". Ezt is lehet rootolni, ezt már azzal a módszerrel, amelyikkel az előbb működésképtelenné tetted a mobilod.
Remélem segítettem. -
Turbomann
tag
válasz razorka777 #13804 üzenetére
Hát nem nagyon megy, mert mindig ujra indul. Seusal vissza tudom tölteni?
-
Turbomann
tag
válasz razorka777 #13802 üzenetére
Köszönöm a segitséget nagy a baj, mert sajnos az elsö hozzá szolásban meg csinaltam és mindig ujra indul a sony logotol. Az ics meg probálom.
Itt melyiket töltsem le?
[ Szerkesztve ]
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz razorka777 #13796 üzenetére
nem, arra gondoltam, hogy lesz e az Xperia Mini Pronak utódja valamikor? qwertys készülék
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz razorka777 #13739 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest