Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberiellb
senior tag
Figyu én szívesen írok neked pro-kontra érveket, csak ezzel az a baj hogy fogalmam sincs, hogy neked mik az igényeid, illetve mivel hasonlítsam össze. Milyen telefonod van? Elég lényeges dolog, dió héjban írtam a googlet mert nincs viszonyítási alapom. Ezért érdemes megnézni a technikai adatait a telefonnak ( meg ezt kell hogy mondjam: sok helyen le van írva) és ez alapján ha kérdezel biztos szívesen segítek) PL: ha azt kérdezed hogy mondjuk (ez csak 1 példa) nem-e rosszabb a kijelzője, mondjuk egy montorola defy-hoz képest, akkor leírom, hogy a defy-nak jobb a felbontása, ami sztem nem hátránynak minősül, mert nagyon szép kijelzője van a mini pro-nak. Én kb 2 napot szántam rá, hogy szét nézzek milyen telefont szeretnék, és a mini pro mellett döntöttem, mert qwerty-s, kompakt, 1ghz snapdragon proci, teljesen korrekt külső-belső. Nekem ezek voltak az igényeim, ezért nyert. U.I.: Biztos mindenki dühös rám, ami miatt nem tudtam számodra kielégítő választ adni, sztem az volt, kicsit olvasgatni kéne. Üdv
-Valinas-: Nékem 41 heti van, és nem cirippel, bár itt van olyan akinek igen. Én konkrétan t-pontos helyet tudok ahol a kiscsaj készségesen kinyitotta nekünk, mikor haver vett 1 ilyet, bent tetykóba rókusiba. Neked meg vodás kéne, hát bróbáld meg szintén a tetykóba hátha...van egy szimpi kis csaj ott aztán hátha.... Sok sikert[ Szerkesztve ]
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat