- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Mesterséges intelligencia topik
- Ubuntu Linux
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- VPN topic
- Facebook és Messenger
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
hát igen, agy az alap romot nem tudod cserélni, viszont szerintem nem az lehet a gond. főzz egy új romot és csak szimplán rakd fel recoveryből. először hagyd ki a témát is. próbáld ki anélkül. ha nincs gond, akkor rakd fel a témát és amit még akarsz. ha utána nem működik legalább tudod hol lehet a hiba.
-
8zabi
őstag
nekem is cx300-am van, igy hát én sem voltam kibékülve az elején egyik playerrel sem, de már lassan két hónapja ezt használom
tudom, mobil, nem zenélésre való, de hát az 1 gigás iAudio5-ből már rég kinőttem, egy hasonló kategóriás zenelejátszóra meg nem telt a Spica mellett
-
Skynet258
veterán
Így van, azt gondoltam tegnap, hogy át is pakolom a cuccokat, de aztán nem volt elég időm rá, többet kell szórakoznom vele mint szerettem volna... Viszont a héten, maximum a hétvégén szinte 100%, hogy megszűnik a blog és a fórum is, illetve új helyen lesz mindkettő.
Ezen kívül nem a Spica lesz a fő téma, a blog amúgy is inkább általános android helyszín, mert azok a programok és játékok mindenre jók, illetve a fórum az elejétől úgy van azért kialakítva, hogy legyen hely a többi készüléknek is.
Szóval lesz még vele melóm, de szerintem jó lesz -
PGee
tag
-
pdaghost
tag
Ja kérem aki éjjel is olvasgat.
Tény, hogy fáradtan már könnyű átsiklani az infók felett.
Örülök hogy segíthettem.Annyit még a GPS-hez ( bár ez inkább csak megfigyelésből adódó infó ), hogy az első indításnál ha nem vagy nyílt terepen ( én lakáson belül szoktam nekiindítani ), akkor jó pár percet kell várni, hogy műholdat találjon, de utána minden oké vele.
-
pdaghost
tag
A kereső ilyenkor ám sokat segíthet: nézd a 10 hozzászólást
A navigációra meg nekem eddig nem volt panaszom ( de igazából ezt is kérdezték már itt párszor )
-
gps76
őstag
Én Htc Dream-et használtam 8 hónapig,és hiába volt mindenféle moddolt rom,meg rootolás,lassú volt,főleg a RAM miatt.Boot után taskiller-rel kilőttem mindent és 35-40 MB maradt szabadon.
Viszont azt nem értem,hogy abban 192 MB volt papír szerint,ebben a 70-80 MB boot után ami szabad,akkor a Spica-ban szerintem 256 MB van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest