- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Bittorrent topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
Van-e más hangerő állítási mód a hangerő gombokon kívül, valami app? Alap helyzetben a hangerő gombok a csengetés erejét állítják. Matatás közben, vagy ha hirtelen zsebre vágom a már többször elállítódott. Ha halk az baj, ha nagyon hangos az sem jó. Ma reggel amikor megszólalt majdnem szívinfarktust kaptam, mert csumán volt.
(#28002) zseko
Szerintem minden középkategória (20-30 e) feletti telefon szinkronizálható valamilyen formában a PC-vel, és az SMS-ek elmenthetőek. Én pl. a Sonyericsson telefonról txt filébe mentettem a régi SMS-eket. És már kerestem is vissza információt belőle. Ha hivatalosan is kell az SMS, úgy is a szolgáltatóval kell úgy is egyeztetni.
pld. parkolásbíróság egy fenyegetés miatt
lottó 5-ös
-
szabike
csendes tag
Nekem a 2.1 volt fenn, vagy 1 hónapig, de mindig is a szabad hellyel bajlódtam. Meg kiváncsi voltam a multitouchra, hát meg gyorsabb is mindenhol irták. Ezért feltettem a 7.vhanyas verziót nagy nehezen, mert driver problémáim voltak, de sikerült rájönnöm, nagynehezen, hogy mivolt az.
De a lényeg, hogy mostmár 8.1 em van amióta az kijött + 3D driver. Semmi bajom vele. Nagyságrendekkel gyorsabb, mint a gyári 2.1 volt. A multi touchot szinte soha nemhasználom, mert igazán nincs mire...De azóta a hellyel soha nemvolt problémám, telepithetek azt amit szeretnék, személyre szabhatóbb sokkal, ja és hangosabban szol a telo. Szerintem megéri feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest