Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
Szerintem felejtsd el a Z szériát. Saját tapasztalat, igaz Z Flip3, hogy kb. fél év után elkezd leválni a belső gyári fólia a kijelzőről.
A leváló fóliát nem szabad eltávolítani saját kezűleg, mivel így a garancia ugrik, viszont cserélni házilag nem lehet, azt csak a központi szerviz tudja spec. eszközzel.
A saját Z Flip 3 telómat beadtam szervizbe, mivel már nem csak a leváló fólia zavart (a hajlításnál kezd el leválni), hanem már a kijelző sem mindig kapcsolt be kihajtásra, csak sokadszorra, vagy kijelzőhibák jelentkeztek, random. A teló 1 éves volt ekkor. A szerviz nekem - és tudtommal másoknak is - elutasította a garanciális javítást, mivel a zsanér külső olalának a szélén volt egy hangyaf@sznyi karc (kb. fél mm). Sehol máshol semmi sérülés, vagy karc. Végig tokban hordtam a telót. Azzal indokolták a garancia elutasítását, hogy sérült a készülék (viccnek jó), ami a nem redeltetés szerű használat eredménye, így nincs garancia. Saját költsegre elvégzik a javítást (fólia, kijelző+akksi - mivel ezeket együtt kell cserélni, mondták ), a hozzávetőleges kötségem 200k körül lett volna. Azóta a fiókban pihen a Zf3.
Szóval, szerintem messze kerüld el még szériát, mivel már ismerősi körben tapasztalva, a Zf4-ről is leválik a fólia egy idő után.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...