Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz Sirandrish #30832 üzenetére
Lehet tele van porral vagy szösz van rendesen beletömörödve. Meguntam én is hogy 3-szor is ki/be kellett dugni mire kiírta hogy gyorstöltés...Az OTG meg pláne nem akart működni. Aztán óvatosan egy vékony tűvel kiszedtem az elmúlt 1 év piszkát belőle, azóta minden ok.
Amúgy ha az ebay játszik, a Blitzwolf és a UGreen kábelek tuti jók.[ Szerkesztve ]
-----------
-
kelly416
veterán
válasz Sirandrish #30833 üzenetére
Sajna a Samu háklis a kábelekre. Nekem anno az A8 egy hétig működött a céges S-Crossal androidautóval mindenestől egy Baseus kábellel, csak az utolsó napon, amikor nagyon kellett volna a navi, akkor makacsolta meg magát. Megtanultam, hogy csak Samu kábellel a fontos dolgokat.
-
csorbajeno
veterán
válasz Sirandrish #30832 üzenetére
Régebben foglalkoztunk autószereléssel és akkor arra a megállapításra jutottunk, hogy ha nem marad ki semmi összerakáskor, akkor valami nem jó...valami hasonló van a te esetedben is. Ha minden meg lett volna, akkor valami hibázna
-
csorbajeno
veterán
válasz Sirandrish #30828 üzenetére
Keresd meg az eredeti kábelt
-
T0rnad0
addikt
válasz Sirandrish #10917 üzenetére
-
sittes79
addikt
válasz Sirandrish #5389 üzenetére
Reklám blokkoló illetve appokat lehet "disable" rakni pl stock facebook app-ot, csak kiváncsi vagyok még ki mit tilt le pl. rendszer appok közül, de nem szeretnek itt válaszolni...jelentettem is a forumot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #5392 üzenetére
Volt olyan is
-
KonZumo
tag
válasz Sirandrish #5386 üzenetére
"Láttok, hallotok? Ha igen, miért nem?"-Booog
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
csorbajeno
veterán
válasz Sirandrish #5386 üzenetére
Ilyen annamáriákkal én is szoktam találkozni, ha angolul is értelmes neve van az illetőnek. Nekem pl. van egy Viki nevű kontaktom és eleinte Vicky-nek értette, mert angolul úgy kell írni és persze nem találta.De! A megoldás az volt, hogy vissza lehet keresni a hangutasításokat és ott a szavakra tehetsz javaslatot. Nekem utána már Viki lett a Viki. Próbáld meg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sirandrish #5377 üzenetére
Notsabs, vagy magát a gombot, mint fukciót ki tudod kapcsolni.
Véleményem szubjektív...
-
Stefhán07
csendes újonc
válasz Sirandrish #5291 üzenetére
Bár úgy lenne...
-
rayman2006
tag
válasz Sirandrish #5272 üzenetére
hello
Olvastam most veszel s9+ te hol veszed?
köszi.
üdv.[ Szerkesztve ]
-
petesejt
aktív tag
válasz Sirandrish #5206 üzenetére
Ez is szép, én is szemeztem vele.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz Sirandrish #5191 üzenetére
Nekem is a Spigen Rugged Armor vált be.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Sirandrish #5199 üzenetére
ebay a neve pedig MSVII. A matte verziók érdesítettek, így egy kicsit zsebben hordva ruha fajtától függően bolyhosítja a zsebet
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
MunezXBK
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én gyári protective cover-t használok, bejön.
Véleményem szubjektív...
-
válasz Sirandrish #5029 üzenetére
Ha a phablet mérethez vagy szokva, akkor csakis az S9+. A nagyobb készülék kijelzőjének a szélessége akkora, mint az S7 Edge -é volt.
A másik érv a 2 éves S7 Edge -ből kiindulva, hogy ez is valszeg 2 évig lesz a meg neked, és hosszabb távra muszáj több RAM-ban gondolkodni. Egyébként nekem már tavaly is kevés volt a 4GB. Harmadik, hogy a sima S9 sokkal rosszabb akkuban, mint a +.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Hachiko95
aktív tag
Én a sima s9-et választottam a mérete miatt. Nekem fontos volt, hogy a kijelző nagy részét egy kézzel is elérjem. Nexus 4-et váltott, a szélességük tized milliméterre megegyezik [link], ezen az oldalon meg tudod nézni a mostanidhoz képest mekkora az s9(+).
-
törölt tag
S9-et akartam venni mert túl nagynak találtam a note 8-at és s9+-t. Egy párszor boltokban megfogdostam mindet aztán vettem egy Note 8at meg egy S9+ot is. Nem bántam meg!
-
petesejt
aktív tag
válasz Sirandrish #5031 üzenetére
Üdv a klubban!
Ha az S7 Edge nem volt túl nagy, nyugodtan vedd meg az S9 pluszt, nem fogod megbánni.
-
csorbajeno
veterán
válasz Sirandrish #5031 üzenetére
Tiger azt értette, hogy neked a 6GB RAM lenne a sok...
Egyébként én is így hezitáltam az elején és én végül a simát vettem meg és őszintén szólva nem igazán bánom. Eddig 1-2 alkalom volt, amikor tudtam volna értelmesen használni a zoom lencsét, de én sem a +2 GB RAM-nak, sem a +500mAh akkunak nem érzem a hiányát. A valóságban pedig nem olyan sokkal nagyobb a plusz, talán 1cm-rel hosszabb. -
MunezXBK
nagyúr
S7E/S8+/S9+. Bennem fel sem merült, hogy a kisebbiket vegyem.
-
Tiger.
nagyúr
Túl nagy? Fenét, több van, több a pazarlás.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest