Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raphouse
csendes tag
128GB/6gb modellem van és màr majdnem tele a memória a gyári kamera szoftver fökamerája pedig olyan lassan lövi a képet, hogy a mozgó gyerekemet sosem tudom normálisan lefényképezni.Van másnàl is ilyen?
-
Raphouse
csendes tag
Valakinek valami ötlet arra hogy esti fotozásnál àllandóra lehet-e tenni a vaku lámpájàt ? Mert a huawei p30lite-nàl volt ilyen de a samsungnál nem találtam erre megoldàst.
-
Raphouse
csendes tag
Lehet hülye kérdés de az hogy van hogy az s22nek jóval kisebb az akksija és youtube akksi teszteken tovább bírja mint a 21fe?
[ Szerkesztve ]
-
Raphouse
csendes tag
Sziasztok! Most akarok venni szolgáltatónál egy s21fe-t 190ezerért.A kérdésem amit olvastam róla, hogy az exinos procis melegszik nagyon de az enyém snapdragonos lenne, szóval akinek van ilyen nagyon melegszik?S22 meg amin gondolkodom de annak nagyon kicsi az akksija bár kamerában jobb. Melyik lenne a jobb vétel?
Azt nem említettem hogy ez a 6gb verzió.
A 8gb játék esetén észrevehető különbség?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest