- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
klaya86 #2728 üzenetére
Nincs más ahol van értelmezhető 3x optika, megy vissza és jön helyette a Nokia X30....lemondtam a 3x -ről, S22+ -t és most a 21FE -t is visszaküldöm, megtanultam a leckét.
Galaxy Spica óta Androidozom, ha kellett ADB, root stb olyan beállításokkal használom mint a Nokia 8.1 -et és az X20 -at is használtam de itt nem megy, egyszerűen sima netezés kicsinálja.
Hogy mit kéne kikapcsolni? Mindent. De akkor minek ilyen telefon? Nem akarok se akkumulátor kímélő módot se lokáció nélküli használatot (így is tiltottam a hely hozzáférést ahol csak lehetett, rendszer alkalmazásokban is) illetve annyira levettem a fényerőt, hogy már fájt a szemem az erőlködéstől, hogy el tudjam olvasni.
Egy Vanilla Pixel rendszer biztos sokat dobna rajta.
Próbálok objektív lenni és teljesen transparens azzal kapcsolatban amit tapasztalok. Még ha picit nyersen is fogalmaztam.
Amúgy brutál gyors a rendszer, baromi jó képeket lehet vele csinálni (Holdat is elég jól elkapja) brutál jó a hanghívás, kompakt. A kijelzője so-so, nem csípem, hogy a fehér nem teljesen homogén fehér, vannak benne pici rózsaszínesedések, minimum fényerőn szürke háttéren fekete ikont/widgetet mozgatva brutál lilás utánhúzás....de ezzel mind együtt tudtam volna élni de az akku.....ja és a kijelző fényereje elképesztő! Kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21FE 8/256GB kiváló állapotban, ajándék tokokkal
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest