Új hozzászólás Aktív témák
-
gyarmatinic
tag
Holnaptól (már ha megérkezik) én is S21 FE tulaj leszek A72-ről váltok
Indításnak egy Spigen Crystal Hybrid Crystal Clear tokot választottam,
És egy ilyen üvegfóliát: [link]Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Roland0224
senior tag
válasz gyarmatinic #802 üzenetére
Üdv itt
A fóliáról véleményt elfogadok majd (illeszkedik rendesen, levegős-e ilyenekre gondolok) ha jó beruházok én is húzom már egy ideje -
djgabee
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn lettem én is S21 FE tulajdonos, és egyelőre tetszik.
Számomra ez elég nagy minőség-béli (és ár-béli ) ugrás, mert bő 4 éve használtam már a Huawei P10 Lite-omat, ami amúgy még mindig működik, csak időnként lassú volt és persze már untam egy csöppet, na meg keveselltem itt-ott a tudását.Sokáig vaciláltam az A52s - S20 FE - S21 FE és S21 készülékek között, de végül az S21 FE maradt, mert bár jobban tetszett, hogy az S21 kisebb méretű, mégsem akartam annyit rászánni. Az S20 FE-vel szemben pedig az volt számomra döntő, hogy az S21 FE szoftveresen tovább lesz támogatott, meg egy kicsit a külső is jobban bejött.
Amúgy a KonzolVilágban vettem 190 000-ért + töltőfej.Tokot és üvegfóliát (Spigen AlignMaster) is rendeltem hozzá már, ami tegnap jött meg, és könnyedén fel tudtam tenni a telefonra. (A fólián nekem nincs fekete keret és nem lekerekített, és jól is van ez így. Remekül illeszkedik a képernyőre és a tokhoz.)
Ez utóbbi kettő is minőség-béli ugrást jelent a számomra a P10 Lite-on korábban lévő, AliExpress-es olcsó tokhoz és fóliához képest.
A fólia tapintása legalább olyan jó, mint a "natúr" kijelzőé, szóval nagyon kellemes.Egyelőre nyilván úgy vigyázok a telefonra, mint a hímes tojásra, szóval strapabírósságot illetően nem tudok hiteles infókkal szolgálni, de nagyon minőséginek tűnik mind a tok, mind az üvegfólia.
Egyedüli hátránya a telefonnak az, hogy nagy, legalábbis nekem. Kicsit még nehézkes az egykezes használat. Ezt még szokom (és természetesen használom néha a kicsinyített képernyőt), de tudni kell rólam azt, hogy én még az iPhone 12 mini és 13 mini felé is kacsintgattam a kompakt méretük miatt, de végül sem az ár, sem a 60 Hz-es kijelző (sem az iOs ) nem jött be nekem.
-
Airness23
csendes tag
Sziasztok!
youtube vanced alkalmazást rá lehet varázsolni nem rootolt telefonra?
honnan lehet most biztonságos apk-t letölteni, ami működik? A fejlesztő által kialakított hivatalos csatorna ugye megszűnt márciusban. -
bjames
aktív tag
Ahogy nézem a telón, a 120 Hz az fix 120 Hz, nem változó 60-120. Nekem tesztek alapján úgy rémlett, hogy frissítéssel változó lett. Rosszul tudom, vagy valamit rosszul néztem?
A fejlesztői beállításokban kapcsoltam be a kijelzést, ill. a legújabb frissítés fennvan.
-
gyarmatinic
tag
válasz Roland0224 #803 üzenetére
Tökéletes az illeszkedés. Bubi talán 1 kicsi maradt alatta az az én bénaságom. Meg az is, ahogy kinyomtam erősebben egy kicsit meg is karcoltam a fóliát. De végülis jobb, mintha a kijelzőt
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
leslien
nagyúr
kint van a áprilisi frissítés...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Neleta
tag
Jó választás Az S21FE! Most 186 990 Ft a Konzolvilágnál? Ja, most látom, hogy a 128-as, de jó ár így is.
Nekem is Huawei P10 lite-om volt, én A71-re cseréltem, ami 6,7 colos, jó nagy a Huawei-hez képest, szokni kell bizony. A kis mobil unokahúgomnál landolt, nagyon szereti.[ Szerkesztve ]
Samsung S20FE, Huawei Watch Fit
-
gyarmatinic
tag
röviden tömören első pár óra tapasztalat a méretekről:
S9 -> S10+ -> A72 -> S21FEEz a tökéletes méret, ha kicsit vaksi vagy, de mégsem szereted a túl nagy telefonokat
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
eron009
tag
Sziasztok
Ma vettem meg a telefont, de máris van egy bosszantó apróság.
A lebegő értesítéseket hogy kell kikapcsolni? Ami a kijelző tetején ugrik fel egy szélétől széléig érő buborékban. -
Roland0224
senior tag
Samsung tartozékok 1. termék 30% + 2. termék 35% + 3. termék 40% kedvezmény
kódok továbbra is élnek:
samsungpeople10
NYEROVELEMENY10
forrás: Samsung Galaxy Watch 4 forum -
Tome08
tag
Csütörtök óta én is egy S21FE tulajdonos vagyok és hű társam MI 9et váltottam le...hiba volt...komolyan olyan érzésem van mint ha egy langyos teás csészét fognék végig nagyon kiábrándìtò ez számomra..vagy én maradtam le az elmúlt 2-2.5 évben, ez normális?? Félreértés ne essék, semmi játék.. FB, TikTok...és melegszik...mondjuk, ha ezzel az a cél, hogy leszoktassak az embereket a telefon cseszegtrtesről, nálam jó úton járnak..kár, hogy végül, itt tettem le a voksom, de ár érték arányban ezt tűnt a legjobbnak jelenleg..hát tévedtem
Mi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
Tome08
tag
Egyelőre tok nélkül nyomom, nálad akkor se melegszik? ..érdekes..nekem kb. 2 perc után langyos lesz..és már a kezem is meggyűlölte..néha visszeveszem inkább a MI9-et hűteni őket...mondom langyos teás csésze.. ami télen meg jó is lenne..de most éppen a nyár következik..
Mi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
zordi
tag
N em írtam ilyet, de a mi 11-en megegtte az alaplapot youtubuzas közben, visszavittem az ex. Digitalba mondtak ne lepodjek meg nem az elso es az utolsó vissza is adtak a penzt vegyek masikat mi 11 csak akkor ha nagyon perverz vagyok. Hizzateszem előtte is volt egy utána is az extrem melegedesen kívül nem volt bajuk. 10perc hűtőbe helyezés utan a stressz teszt is le ment meg az antutut is hozta
Na ehez a 21fe hibátlan, nekem nem melegszik jobban mint barmi más. Most se mondanam langyosnak se igaz csak bongezgetek meg a hírek videóit nézem -
szenesember
aktív tag
Üdv mindenki!
Ezen készülék megvásárlásán gondolkodom. Két kérdésem lenne a tulajokhoz:
1. Videófelvétel működik 1080/60p-ben, úgy, hogy mindhárom kamera közt válthatunk, és nem crop-ol a látószögből?
2. Létezik rá működő GCam, ami mindhárom szenzort használni tudja?
A válaszokat előre is köszönöm! -
zordi
tag
válasz szenesember #826 üzenetére
Nem, csak 30p be.
Letoltottem par gcamot de addig nem jutottam el letoroltem jobban tetszett a gyarival készített fotók, videoig nem jutottam el.
De lehet van itt aki igen -
zordi
tag
válasz szenesember #829 üzenetére
Ezt inkabb tőlem jobban hozzáértők meg mondjak. Nekem ebben a kategoriaban a legtöbb telefon kamerája jó úgy ahogy van, vagyis az én igenyeimnek makszimalisan megfelel. Csak bekapcsolom és használom ennyi. Előbbit is csak miattad probaltam ki.
Kamerahoz nem tudok sokat hozzászólni sajna. -
titán
válasz szenesember #829 üzenetére
Ha nincs stabilizálás, akkor a 1080p/60 és a 16:9-re állított fénykép között nincs képkivágás. Bekapcsolt a stabilizálással van egy kis crop Bekapcsolt szuperstabilizálással a széles optikát használja abból jelentősen croppolva, 30 fps-re korlátozva.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gyarmatinic
tag
Ti hány százalékig szoktátok tölteni a telefont?
Eddig ha 15-100 közt töltöm 1,5 napot bír Kb. 4,5-5 óra SOTTedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
badacsony
őstag
Korábban kérdezte egy kolléga, de engem is érdekelne, milyen a készenléti fogyasztás?
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Roland0224
senior tag
válasz gyarmatinic #835 üzenetére
100-ig de lassú töltővel/kikapcsolt gyorstöltéssel azt csak "vész" esetben.
Előző telóknál is így használtam nem volt gond az aksival -
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Nincs senkinél érintés probléma? Pl. többször rá kell nyomni egy ikonra, hogy elinduljon az app, meg a görgetés is néha megakad, görgetek de nem reagál -
zordi
tag
válasz gyarmatinic #835 üzenetére
100%ig
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest