- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Nem csinál globális szuperhatalmat Indiából az akadozó űripara
- Egy dolgot már elért az AI: még többet vásárolunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
1eve is adtak hozza nemzetkozi garanciapapirt, epp csak arra jo, hogy kitorold vele, mivel ajandeknak minosul, igy nem biztositanak garanciat... nekem is elhalkult az egyik, de vegul itthon megcsinaltam
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
<Lacy85>
addikt
Hasonlóan gondolom én is. Az nem gond, ha nem tetszik valakinek, mert nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más az ízlése, más szempontok szerint vásárol.
Na de amikor kb. 1 hónapja!!!! (vagyis igazából évek óta ) napi szinten ~30 kommentet ír valaki és próbálja bebizonyítani, hogy mennyire rossz ez a széria, vagy ez a márka...
Erre írtam, hogy ez minden, csak nem normális.Lenyomnák ezt mindenhol. Amerikában is csak valami jogi hülyeség miatt vannak snapival szerelve a mobilok. Ott igazából azzal kell adniuk.
A másik fele meg az, hogyha nincs egymás mellett a 2 telefon, észre sem veszed a különbséget.
A Note 9-re sem panaszkodtam még soha, pedig ebben is a "gyengébb" Exynos van, ráadásul két generációval régebbi a SoC. Mégis hasít a telefon.
Nyilván az S20 is pörög, ahogy azt el is várja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Építő/felújító topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest