Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
butyek
senior tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Úgy látszik a google még örülhet is, hogy nincsenek integrálva.
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom, hogy még csak az iPhone verzió van fenn az iTunes-on. Remélem, hogy iPad-os verziót is csinálnak.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Más út nincs. Az Apple kivett minden google-s dolgot, az iOS6-ból, amit tudott. Állitólag eddig ezekért fizetett is az Apple. A gyári Maps alkalmazás is google maps alapú az iOS5-ön és azt is cserélik TomTom verzióra. Én mondjuk iPad 2-vel maradok inkább iOS5-ön, nem frissítek, legalábbis egy ideig. Nekem az iOS6 gyakorlatilag nem adna semmi hasznosat és inkább maradok a viszonylag stabil és még elfogadható sebességű iOS5-ön, minthogy beugorjak a 6-os verzióba, ami ki tudja mit hoz.
-
joey04
titán
nekem nem tetszik.
az eredeti jobb volt. -
kriszpontaz
veterán
iPad kliens? Ez így kicsit béna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest