Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Eddig az volt, es szerintem most mar kernek erte havi 400 Ft-ot. Nekem majus 12-ot ir, hogy addig el az ingyenesem. Persze lehet, hogy valamit felre ertek…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
A kozszolgalati adokat lehet valamivel ingyen nezni? A Yettel TV fizetés lesz…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz dannnzzzz #4168 üzenetére
Azt szerintem sehogy, de lehet, hogy nem lenne dragabb a jelenlegit eladni, es venni egy ujat, mint adapterezni...
De ha PC-rol nem csuszott (vagy nem zavart), akkor valoszinuleg itt se lesz vele gond.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Alex91
félisten
1. Nem tudom, nalam kulon app lett letoltve ra.
2. Nem kell vele foglalkozni. Ezt akkor hasznalom, ha valamelyik app bexarik, de normal mukodesnel ezzel nem kell foglalkozni, nem Android ez…
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz Imi1981 #3869 üzenetére
Ez az egyik legjobb vetelem. 6 eve van meg lassan, es ugye Apple meg mindig gyartja, tehat varhatolag meg par evig lesz ra tamogatas…
-
Alex91
félisten
Hosszan nyomod a Home gombot…
-
Alex91
félisten
válasz Imi1981 #3850 üzenetére
Apple ID azonosító létrehozása windowsos PC-nNyissa meg az iTunes Windows-verzióját. Ellenőrizze, hogy a legújabb verzióvalrendelkezik-e.A képernyő tetején vagy az iTunes ablakának tetején található menüsávon válassza ki a Fiók > Bejelentkezés menüpontot. Ezután koppintson az Új Apple ID létrehozása elemre.Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket. A megadott e-mail-cím lesz az új Apple ID azonosítója.*Adja meg a hitelkártyaadatokat és a számlázási adatokat, majd kattintson a Folytatás gombra. A Nincs elemre is koppinthat – olvassa el, mi a teendő, ha nem látható a Nincs lehetőség, vagy nem lehet kiválasztani. Csak akkor terheljük meg a számláját, ha vásárol valamit. Keresse meg e-mail-fiókjában az Apple által küldött megerősítő e-mailt, és erősítse meg e-mail-címét.
-
Alex91
félisten
válasz Imi1981 #3827 üzenetére
De, erintos . Majd megszokod, aztan nem akarsz mast hasznalni…
Frekvenvpcia valtasra nem tudok mit mondani, nekem megfelel az Infuse, abbol is meg a 4-es verziot hasznalom. Ami esetleg gaz lehet, a h265 kodolas, meg ugye HDR se megy vele…Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz Imi1981 #3825 üzenetére
En . Teljesen rendben van meg most is… Pedig mar 6 eves, de ugye az Apple is a palettan tartja. Ja, 4K okos TV-re van kotve, de inkabb ezen mennek a dolgok, pedig a TV sajat rendszeren is eleg sok minden ugyanugy elerheto, es meg 4k-ban is, de valahogy ez jobban fekszik.
-
Alex91
félisten
válasz Dambudzo76 #3815 üzenetére
Ahogy irod… Az elofizetessel,az Apple TV+ szolgaltatast kapod meg, ami alatt talalsz sorozatokat, filmeket. De a tobbi tartalomert kulon kell fizetni.
-
-
Alex91
félisten
„Jó gondolat! Felvesszük a kívánságlistára!” - Ez lett volna a politikusválasz arra a mérhetetlenül szerencsétlen hibára, hogy az Apple TV Remote nem rendelkezik Find My támogatással. Immáron sokadszorra fordul elő, hogy az Apple TV csapat az Apple többi csapatától merőben másképpen fejleszt, és a így elfelejtettek figyelni arra, hogy az Apple egyik legnagyobb tavaszi szoftveres újítása a Find My funkció kibővítése volt. Az Apple TV felhasználók körében a legnagyobb probléma, hogy a távirányító becsúszik a bútor réseibe, és így eltűnik - ezt jól ki lehet védeni az iPhone alkalmazással, amely feleslegessé teszi a távirányító használatát, ám az új Apple TV esetén az Apple a dombokkal teli, érintőfelület nélküli konstrukciót olyannyira vonzerőnek tekinti, hogy a dobozon is meghatározó elem lett. Tim Twerdahl, az Apple otthoni és audio termék marketing alelnöke a kérdésre azonban azt válaszolta: „A Siri Remote-on végrehajtott változtatásaink révén, így a kicsit vastagabb kialakítás és nagyobb méret jóvoltából nem fog olyan sűrűn a bútorzat párnái közt elveszni.” Egy marketing alelnök vélhetőleg ennél szerencsétlenebb választ nem is adhatott volna - eleve kínos, hogy a Find My funkció bemutatásával párhuzamban arra senki nem gondolt az egész vállalatnál, hogy tulajdonképpen az Apple TV távvezérlőjét is jó lenne keresni, és nem kerülne semmibe egy hangszóró, esetleg egy LED, hogy csipogjon és a hallás károsult felhasználók számára villogjon. Ez azonban nem került rá, de két olyan értékkel magyarázzák ezt a képességét, amely az Apple világban legendásan vonzó: vastagabb és nagyobb. Esetleg megemlíthetjük, hogy fizikai nyomógombok sokasága van rajta: kinek kell az érintésérzékeny görgetés és lapozás, ha gombokat is nyomkodhat?…
Ez gyönyörűen illik az új távirányító koncepciójához, amelyben többé nincsen giroszkóp és gyorsulásmérő, így a játékokban betöltött szerepét is teljesen elveszítette - aki Arcade előfizető, és új, drágább Apple TV-t vásárol, még körülbelül 20.000 Ft-nyi költséggel számolhat, ha játszani is szeretne az eszközön, mert vásárolnia kell egy dedikált vezérlőt az élményhez. (Az Apple korábbi fejlesztői irányadása során minden játéknak kötelező volt támogatni az Apple TV Remote terméket amellett, hogy más vezérlőket is támogatott. Ráadásul a játékok többsége kiválóan játszható volt az Apple TV távvezérlőjével. Valamiért ez már nem fontos az Apple-nek.)
[link]
Egyetertek, 70-80k huf+20k egy vezerlo. Ebbol mar konzolt vesz majdnem az ember...Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Alex91
félisten
válasz galaxys80 #3718 üzenetére
Infuse-ra gondoltam alaovetoen, de a masik se jobb . Azert a felirat letoltes, meg jukebox nalam nem azt sugalja, hogy home videok lejatszasara talalaltak ki oket… Tudom, csak az otthoni dvd es blu-ray lemezek vannak berippelve…
Amugy az arra visszaterve, nekem gyanus, hogy amikor a Pro verziok 10k koruli aron vannak, akkor ennyi lett volna a life time ara is…
-
-
Alex91
félisten
Az Infuse 7-bol kulon megveheto, tehat elofizetes nelkuli verzio nem varhato?
-
Alex91
félisten
Addig jutunk, hogy feher szin, es ott kiadja, hogy hiba, nem tudja kalibralni. Mondjuk ez az LG egy RGBW-s paneles valtozat .
-
Alex91
félisten
Csak kivancsi vagyok, ennyi. Elindul, de a muvelet felenel kb. kihal, amikor valtogatja a színeket, LG 4K-s TV, Apple TV HD-vel.
.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Na, nalam ez a kalibralas nem sikerul !
-
Alex91
félisten
Na, az uj taviranyitoban nincs gyorsulasmero es giroszkop...
-
Alex91
félisten
De legalabb a HD verziot piacon hagyta, igy remelem, hogy tamogatas lesz ra egy darabig . Amugy most ezt is az uj tavval aruljak.
-
Alex91
félisten
Igy van, igy mar sokkal jobb !
Egyebkent emelhettek volna 64, 128 GB-ra, bar nem tudni, hogy RAM-bol mennyi kerult bele.
En vartam volna valami jo kis gamepad-et is hozza.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Nekem csak a HD verzio van, anno megjelenesekor lecsaptam ra, de ennel semmi ingerenciat nem erzek, hogy vennem kellene.
Egy kis design valtast el tudtam volna kepzelni, es szerintem ez a taviranyito ezzel a dobozzal valahogy optikailag nekem nem illik ossze...Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz devil-k #3563 üzenetére
Teljesen hasznalhato a szamomra. A felirattal lett egy kis gond valamelyik frissites utan, ugyan nincs orvosolva, de mas beallitassal olvashato maradt.
-
Alex91
félisten
Most csak annal az egy sorozatnal van gond, vagy masnal is? Keves az info, amit adsz...
Mert volt itt, akinel azert nem ment, mert a kiterjesztest nagybetuvel irta... De azt is el tudom kepzelni, hogy valami jogosultsag gubanc. De barmi pitianer dolog is lehet .
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Akkor probald smb-vel...
Mondjuk nem ertem, hogy ilyenkor miert nem ehet atnevezni probabol mondjuk a1.mkv, a1.srt...
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz BrandonXXV #3415 üzenetére
[link] , az Airpods Max-ot nem mertem ajanlani .
-
Alex91
félisten
válasz Csabroncka #3375 üzenetére
Csak idezek a kerdezotol:
”Örülök nagyon, hogy megint a túlárazott dizájntermék hipszter újzerei kapnak meg valamit, amiről egyébként még az üfsz sem tudja, hogy létezik.”.
-
Alex91
félisten
[link] , segitsen mar rajta valaki, mert meg megeszi az ideg...
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz Csabroncka #3350 üzenetére
Ja, igen, megy az 5.1. Mondjuk nekem is csak stereo van...
-
Alex91
félisten
válasz Csabroncka #3346 üzenetére
Nekem 5.8.3-as verziót ir ki... Es november 9.-en frissült.
-
Alex91
félisten
válasz Csabroncka #3330 üzenetére
Erdekes, nekem nincs ez a verzio, mondjuk nekem csak 4. Generacios fullhd-s ATV-m van.
-
Alex91
félisten
válasz Marcus047 #3118 üzenetére
Valoszinuleg nem kapod meg ugyanazt a minoseget, de en azt mondom, hogy igyis jobban jarsz egy Apple TV-vel... (Mar ha nem vajt szemu es fulu vagy !)
-
Alex91
félisten
Kozvetlenul nem tudod rakotni az Apple TV-re...
Kell egy lejatszo app-ot telepiteni az ATV-re (VLC, Infuse Pro, MrMC stb.), aztan megosztani halozaton a kulso HDD-t. Ezt vagy a WiFi router usb portjan keresztul, ha van ilyen funkcioja a routernek, vagy a Win-es gepen keresztul.
De lehet, hogy erdemes lenne NAS-ra beruhazni, es azon tarolni a filmeket..Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Ezzel együtt olyan ajánlatokkal is lehet majd találkozni, hogy a készülékekhez ingyen adják a szolgáltatásokat, például Apple Arcade előfizetés jár majd az új Apple TV vásárlásához.
Igy legyen!Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
Mondjuk nekem eszembe se jutna, hogy az .srt nagy betuvel van irva... Ez lehet, hogy szoftver hiba, de az is lehet, hogy valami mas van a hatterben.
-
Alex91
félisten
Nem tudom, de en szimplan fogom a video file nevet, kiterjesztes nelkul masolas, aztan ezzel felulirom a felirat file nevet, termeszetesen marad az eredeti kiterjesztese a feliratnak. Azt mukodik...
-
Alex91
félisten
Nem az en preferenciaimrol van szo, hanem a programerol...
Akkor azt a reszt rosszul ismerte fel, elofordul az ilyen, ha xar az elnevezes...
-
Alex91
félisten
Pont az lenne a lenyeg, hogy ne lass konyvtarakat. A sorozatokat Pl. egybe rendezi evadonkent. A tobbi konyvtarad nem kompatibilis az infuse-zal
-
-
Alex91
félisten
Mytv most mar nem ingyenes? Nalam eltuntek az ingyenes csatornak.
-
-
Alex91
félisten
válasz TazLeacher #2350 üzenetére
TV se rakja be dlna-bol a feliratot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest