- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Persze jó, hogy frissül, de én nem szoktam nézni...
Érdekesség, hogy a vállalati levelezés rá lett telepítve a készülékre és megjelent +9 ikon lakattal ellátva. ELvileg egy munkahelyi profil van a készüléken, de ilyen vagy hasonló opció van a menüben, de az nincsen aktiválva...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Csakhogy meglegyen a mundér becsület!
Munkahelyen kaptam egy Samsung A10-et, de mivel nincsen benne ujjlenyomat olvasó, ezért nem tudom használni a céges levelezést rajta. Amúgy egy vicc kategória a készülék 40k-ért.
Asszony ledobott Honor 8-ával próbálkoztam utána, ennek zárlatos az akkuja, így a fiókban végezte az is.
Na jött az ötlet, hogy ez a készülék mennyire hiper-szuper. Én 56k-ért jutottam hozzá 2 év Wayteq garival. Nos, a 4 éves Honor 8 oda-vissza veri sebességben ezt a készüléket, használhatóságban klasszisokat ver a Note 8T-re.
Viszont én csak munkára használom, semmi szórakozás, így nekem csak szubjektív véleményem van a készülékről...Mondjuk ezért az árért nem rossz. Privátban egy Samsung S10+ van mellette, nyilván ahhoz nem hasonlíthatom....
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz SkyLine3000 #1725 üzenetére
El lehet tüntetni...
-
zzola
titán
válasz Fortclay #1706 üzenetére
Mi 9T egész jó készülék, feleségemnek olyat vettem.
A Note 8T sem rossz, ha nincsenek elvárásai az embernek. Én munkára vettem, beszélni, sms-ezni lehet vele. Nekem 56000-be került 2 év Wayteq garival. Ennyit talán megér.
Szerintem 100 alatt nem nagyon kapni épkézláb készüléket....vagy csak 2-3 éves csúcsmobilt....Most érzem, hogy az Samu S10+ mennyire jó készülék ezek mellett....
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Üdv!
Rendeltem egy ilyen készüléket munkára.
Sok beszéd és SMS illetve MS levelezés megy majd róla.
Remélem nem döntöttem rosszul.
Konzolvilágnál 58000- heti akcióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest