Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
pajti panaszkodik hogy a teló hol felébred ébresztés miatt kikapcsolt állapotból, hol nem. valaki tapasztalt hasonlót? esetleg tud megoldást, okot?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
handrash
őstag
No most már nagyon tele van a tudatom. Szerintem minden lehetséges akku optimalizálást letiltottam bizonyos alkalmazásoknál, mégis kilövi őket egy idő után....
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
csabaspecial
tag
sziasztok! összességében jó kis készülék. egyszer beállítottam azt hogy ha a kijelző kikapcsol utána x perc múlva kikapcsolja a 4g-t. ezt hol lehet kikapcsolni a beállításokban? mert nem találom sehol sem sajna. kár hogy üvegből van a hátlapja szerintem amúgy
-
handrash
őstag
-
resist
tag
Sziasztok, melyik Nillkin üveget érdemes szerintetek rendelni, a CP+ Max vagy CP+ Pro verziót? Köszi.
-
jakee82
csendes tag
Sziasztok.
Ismer valaki valami normális tárcsázó app-ot? -
kisspall
aktív tag
Tegnap vettem egy ilyen telefont és nagyon tetszik, egészen addig, míg bele nem teszem a SIM-et.
Akkor egy idő után akadozni kezd a felület, lassan reagál mindenre, egy felvétel készítésekor nem reagál azonnal a leállításra, csak másodpercekkel később.
Minden lassú és akadozó, ezek csak példák. A SIM kivétele után semmi gond nincs vele.
Találkozott-e valaki ilyennel ezen, vagy akár más készüléken? Van-e valakinek tippje, mit tehetnék? Volt factory reset, feltettem a frissítést, amit jelzett(MIUI11). A 14 napon belül ki kellene találnom, tudok-e vele csinálni valamit, vagy hardver hiba és vissza kell küldenem. -
mzperx76
csendes újonc
Lemaradt a kép.Bocsi.
Nem csúszik,masszív.Jobban néz ki élőben mint a képen. -
mzperx76
csendes újonc
Ez egy nagyon jó tok.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Az ajánlottProf reminderrel kapcsolatos tapasztalatok?
-
Tökimanó
senior tag
A régi telefonomon ha jött valami értesítés ,akkor a képernyőzáron és az állapotjelző lehúzásakor ,ott is láttam az üzenet feladóját és az üzenet egy részét. Most nem mindennél van ez így. Pl. a Messengeren rendesen látok mindent. De a Gmailnál csak azt hogy melyik fiókomra jött levél. Ugyanez a helyzet az sms üzeneteknél is. Az értesítési beállítások egyformán vannak beállítva mindenhol . Mi lehet az oka hogy nem látom mindenhol?
-
Oldman2
veterán
Nemrég, egy Podcast-ban hallottam, hogy iPhone-on a Monokróm kijelző üzemmódot bekapcsolva, akkukapacitást lehet megtakarítani.
Ugyan a RN8T nem AMOLED kijelzős, de utánanézve itt is lehet energiát spórolni ezzel az üzemmóddal.
Rákerestem, ennek bekapcsolása a Fejlesztői beállítások—► Színtéranomália szimuláció—► Monokromázia pont bekapcsolásával lehetséges. A normál üzemmód ugyanitt a Letiltva pont kiválasztásával áll vissza.
Megy szépen, de nem kicsit kényelmetlen volt ennek elérése.
Kerestem olyan segédalkalmazást az áruházban, amivel ez aktiválható lehetne, szerencsére nem találtam ingyeneset.
Miért szerencse? Mert eszembe jutott, hogy nincs-e alapból ilyen a Gyorsbeállítások között?
És van! A neve "Szürkeárnyalatos".
Akartam Screenshotot is betenni, de a Screenshot marad színes.
[ Szerkesztve ]
-
qge
aktív tag
Sziasztok, úton van a készülékem, azoktól kérdezném, akik már használják:
Automatikus Feladatok van alapból a gyári ROM-ban? Vagy xiaomi.eu ROM-ot kell rá varázsolni, hogy legyen?
köszi- -
handrash
őstag
Hogy a túróba kerül alvó állapotba egy alkalmazás ahol ki van kapcsolva az akku optimalizálása?
-
Tökimanó
senior tag
A gyári tárcsázóban lehet valahogy növelni a betű és szám méretet?
-
dudzsi
tag
Sziasztok! PGCM 7.2.014 relesed V1 van a Redmi Note 8-on. Az lenne a kérdésem hogy ha olyanok a fényviszonyok hogy vakuzni kell akkor ha a képernyőre koppintok amit fényképezni szeretnék akkor miért nem megy a vaku hogy jobban élesitsen. Valamit be kell állítani? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest