Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Minden flame nélkül írtam, ez tényleg elég k*ka játék így. Amúgy ott a Game Pass és az Accessben sem csak multi van. Plusz mivel nekem kimaradt az előző generáció, így a backward compatibility is nagyon jól jön. Amúgy meg egy rendes pc árából veszek xboxot meg ps4et is és még marad is belőle
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
SunMount3r
nagyúr
A Star Ocean összes korábbi része igazi klasszikusnak számít, a kritikáik nagyon jók a mai napig. Toltam is, azt hiszem a 2.-résszel és, habár a grafikája akkor már rég elavultnak számított nekem is bejött. Úgyhogy ez mindenképpen érdekes lesz, főleg, hogy ez lesz az első SO ami PC-re is megjelenik. Nekem ez a grafika meg bőven megteszi, mert az előző részek is a mai napig is játszhatóak és élvezetesek még a maguk retro pixel grafikájával is.
-
mike1334
veterán
Szoktam sajnálni, hogy kimaradok a jrpg-kből, mert xboxom van. Aztán megnézek egy ilyen előzetest, és kevésbé fáj máris
(Persona 5-öt azért irigylem )...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
saelin
veterán
Gyakorlatilag tényleg csak annyi történt itt, hogy kapott az egész egy magasabb felbontást, itt ott talán textúrát is cseréltek és magasabb framerate.
Nem sok, de már magában a 60fps is egy nagyon jó dolog."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
félisten
A videót elnézve:
-Nagy volumenű harcok: pipa
-Nagy robbanások: pipa
-Kevés ruhát viselő női karakterek: pipa
-Transzexuális férfi (fiú?) karakterek: pipa
-Aki hímnemű, és nem néz ki transzexuálisan, az viszont mindegyik nagyon szigorúan néz: pipa
-Cici-fizika: pipaÍgy jobban belegondolva meg is értem, miért nem hozták ki XBox One-ra.
Egyébként ilyen grafikát nem tudom mi értelme kihozni 4K-ban.
Szerk.: Rögtön az első ajánlott videó utána: Star Ocean XBox360 vs. Remaster PS4/PC
Ezek után az egész remaster értelmét megkérdőjelezem.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robogó, kismotor
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Synology NAS
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest