Új hozzászólás Aktív témák
-
kép montázs:
https://www.youtube.com/watch?v=qRsg48-KvLU
-
Polllen
nagyúr
Lenyűgöző!
Az egyik nagyapám munkaeszköze is egy ilyen gép volt hajdan.
-
válasz
macilaci78 #13 üzenetére
Motorikusan is fel lett újítva, már megy rá a burkolat, pont ma voltam otthon, fater a kerekeket fújta. A végére már csak a kábelezés maradt.
Otthon nincs kert, a földekre meg van egy másik traktor.
pulutodurumo: Hát nem ígérem, de még egy bejegyzés biztos lesz róla.
-
vottokar
senior tag
Gyönyörű gép, és profi munka!
-
macilaci78
nagyúr
Ehhez a piros színhez menne egy szintén piros vázzal 2 fejes függesztett eke nikkelezett ekevasakkal!
Az otthoni kiskert szántására, tárcsázására sem akarjátok befogni?
A felújítás csak esztétikai, vagy műszakilag, motorikusan is felújítjátok?
Ha készen lesz, lehet, érdemes lenne pár hagyományos, vagy online magazint megkeresni, egy-két cikket megérne. Esetleg a Total Car-t.
-
törölt tag
válasz
Steve_Brown #10 üzenetére
Valóban - és nem csak felvonuláson lehet látni őket.
Nekem nincs traktorom, mert nem gazdálkodom, de szívesen nézegetem őket. A családban persze akad traktor, szerintem errefelé ritka, akinek nincs egy sem az ismeretségi körében.
-
vadkörte
addikt
Ez a "Ha érdekel valakit..:" kezdetű mondat szerintem abszolút felesleges volt. NANÁÁÁ!!!
Az első képen olyan, amilyen. Amilyen egy elhanyagolt ~50 éves munkagép.
Viszont legalább szerető gondos kezekbe került, így nyugdíjas éveit megfelelő helyen töltheti.
Darabokra szedve látszik, hogy mennyire egyszerű, szinte már-már primitív gép. Nem kellett ($) milliós technika ahhoz, hogy legenda születhessen.
Azért ne skatulyázzátok be a szobor fiókba, gondolom néha jól esne "neki", ha kicsit - persze módjával - de dolgozhatna valamit. -
Szép munka.
-
-
-
vhw
addikt
Használva is lesz vagy gyűjteménybe/eladásra/haknikra megy majd?
-
törölt tag
Jó lesz ez.
Itt, a dél-alföldi kisvárosban, ahol élek, van egy szépen kinéző Dutra; gondolom, egy hasonló projekt eredménye.
-
válasz
Peter Kiss #1 üzenetére
ja igen, nem én csinálom, édesapám, én csak megörökítem
És ha valakit érdekel valami, rajtam keresztül lehet kérdezni. -
Peter Kiss
őstag
Ez de jó.
Mindig sajnálom, hogy én hozzá nem értő semmirekellő vagyok az ilyenekhez is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Dutra felújítás képekben:(bocs az első 2 képminőségéért, itt már nincs rajta a fülke)Alapozás után:Festés:Egy rövid...