Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Jó, a melegedés tényleg nem játék... főleg hosszútávon. Bár nem tudom milyen mértékű, nyilván nem olyan, mint ami pár éve volt, és amit mindenki elfelejtett mostanra, amikor a Snapi 810 lehúzta az egész piacot 2015-ben... na az aztán melegedett, jobban mint bármi előtte vagy utána. Épp az volt az az év is, amikor egy Exynos (a 7420) messze jobban teljesített mindenben, és csak az az egy kivitel volt miden piacon a világban, bár ezt nem bánta senki, hisz az volt a lehető legjobb amit kaphattak.
-
doooo
veterán
válasz MarkCsiha461 #75 üzenetére
Mit "attól függetlenül"? Én egy konkrét dologra írtam azt, amit, vagyis akkor nem fog érdekelni a többi, amit letudtam annyival, hogy "az érthető". Ez csak terelés. A petícióban szerepel a kamera is, ezért világítottam rá, hogy mekkora marhaság. Ez mondjuk eléggé alá is ássa az egészet, de mindegy is. 18 ezer ember semmit nem fog elérni. A Samsung a hibás, amiért nem képes összeszedni magát (vagy legalábbis amiért évről évre ennyire labilis a dolog, mert hát nem minden évben járnak így, mint most), bár már mondták, hogy az AMD-vel fognak együttműködni a továbbiakban, elvileg nem lesz több Mongoose, meg Mali... Ezt petíció nélkül is el tudják intézni, mert ha nem, akkor a petíció se fog javítani a dolgokon.
-
doooo
veterán
válasz Plazmacucci #20 üzenetére
Lol... láttam. Biztos te is láthatsz ha akarsz. Főleg mert a legmagasabb helyeken csak Apple és Samsung van engedélyezve, semmi más.
-
doooo
veterán
SoC még érthető... de a kamera nem. Egyrészt mert Snapdragon mellé is raktak és raknak ISOCELL-t, vagyis minden eltérés a végeredményben az SoC-t terheli, vagy az arra írt szoftvert; másrészt meg mert mostanában már nincs is megfelelője Sony-ban az új fejlesztésű kameraegységeknek, mint ez a 108 megapixeles is...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest