Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
kishazánkban nem megy a migráció.
T-nek hosszú évek kellettek amig megugrotta a matávból, axeleroból és a westel900-ból létrehozott ügyfélbázis és szolgáltatás maszlag migrációját. Volt erre pár projekt mint a Pillangó a Dolphine és a végén a Panda (ha nem csalnak az emlékeim).
Vodafon/UPC sem lesz egy diadal menet. Anno volt egy csodás RedSky projekt a vodán belül amire elkültöttek több milliárdot aztán nem lett semmi... Remélhetőleg azóta sokat változott a tényleges döntéshozó réteg na meg az aki ezt igyekszik végrehajtani.
Hajra... Csak ne legyen ez is olyan mint a T migrációs sztorija... Persze egy rakat alvállalkozó és kontraktor ezekböl szépen megél ;)[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz
szabi__memo #1 üzenetére
Valoszinu mergelik a 2rendszert.Elcsuszhat par dolog es ez igy is nagyon keves.
-
Trade88
tag
Èn azt is olvastam, hogy a roaming is szünetelni fog.
Ha ez igaz, akkor velem együtt mèg sokan megszívják rendesen. -
Diabolis
aktív tag
5 nap? Mióta a UPC-t megvette alig lehet bármit elintézni. Szerintem ez egy elég ganéul sikerült összeolvadás volt.
Amíg Voda és UPC ügyfelek voltunk, nálunk minden flottul ment. Dörgöltem is a kezem, hogy de jó lesz!! Hát nem.... Azóta a szolgáltatás fos, az árak is, a készülékek is.... -
szabi__memo
nagyúr
Nem semmi 5 nap.. ezért "kicsit" hosszú
Új hozzászólás Aktív témák
it Július 24. és 28. között a Vodafone Magyarországnál a mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek kiszolgálása megújul, ezért ebben az időszakban több értékesítési és ügyintézési folyamat csak korlátozottan érhető el.
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Call of Duty: Warzone - Jövő hónapban visszatér Verdansk
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest