Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz kuzma88 #1004 üzenetére
Szia! Nálam is dettó ugyanez a helyzet. Előtte 7T telóm volt, egy évig azzal is ugyanez. "megörökölte" párom, én meg váltottam 8T-re. Most Ő is küzd ezzel, meg én is. Előtte ilyen problémánk még nem volt. Nagyon idegesítő. Gondoltam már rá, hogy hátha lehet valamit állítani a közelség érzékelőn. Valami admin beállításokban, vagy hasonlóban. DE nagyon még nem jártam utána, inkább csak szitkozódom. Az a baj, hogyha a kijelző lezáró/feloldó gombbal lezárom a képernyőt, telefonálás közben, akkor is felold, ha kicsit távolabb kerül az arcomtól, és ugyanúgy csinálja a hülyeséget.
Itt öregszem meg...
-
gery2123
őstag
válasz kuzma88 #1004 üzenetére
A közelség érzékelő környékén kell keresni a gondod, de szerintem nincs baja a készüléknek, egyszerűen csak úgy tartod, hogy a kijelző feléled. Nekem a céges iPhoneon is egyfolytában ez van, sajnos elemelem a fejemtől egy kicsit és már nyomkodom is....
-- PSN_ID: GerY2123
Új hozzászólás Aktív témák
- XIAOMI 13T 5G 8GB+256GB
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás