- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- macOS PC-re
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 11
- Direct One (műholdas és online TV)
- SQL kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Inkább nem írok semmit mert alapelvekbe ütközik.
A lényeg, aki fél menjen paphoz.
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
xKacsax
aktív tag
Érdekesnek tűnik! Egy próbát simán megér.
Verba volant, scripta manent.
-
DUNKENSTEIN
tag
Én szimbiózisban élek a Google-val!
Eladó asztali "gamer" pc [+monitor] egyben [90.000] vagy bontva! http://href.hu/x/i0of
-
julius666
addikt
Nahát, csak 25 hsz? Mi a fene? Ja, persze, Pali elfelejtette belerakni a szkájnetet a címbe!
-
nagyúr
Jaja így van. De pont tegnap futottam bele, egy scania-s videót akartam nézni és jött egy reklám mert szeretem és 4 perc 10 mp-volt. Hát ez nálam a fákjú b+ kategória.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vukmir
aktív tag
Ember.. Szerinted ha beírsz valamit akkor mégis hogyan talál rá?
Pl: Tp-link Wr1043Nd, ha sokat olvasod a prohardvert meg ezeket akkor azt fogja bedobni elsőnek mert valszeg az is érdekel nem egy 374123712387129371298. viszonteladó oldalát.
Ha nem tetszik ne használd van más puszi. (Mellesleg amíg nem fizetsz érte pénzzel addig milyen jogon mert bármit is mondani? )
Egyébként a Google pont annyit tud rólad amennyit te engedsz neki hogy tudjon rólad.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
-
nagyúr
válasz enginev3.0 #16 üzenetére
Hát igen, ez akkor igaz mikor ott ülsz előtte. De ha csinálsz valamit és nem vagy a gép közelben akkor a lejátszási listádba belekúrj@ azt a gyönyörű reklámot. Akkor szoktam mellözni a youtube-ot és hallgatok non stop rádió adót amit már hallottam minden nap.
Van zene gyűjteményem, de azokat össze vállogatni amiket akkor hallagatok, inkább akkor a yt. Csak ott meg a reklámok."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Én meg a youtube videóknál úgy vagyok, hogy ha premier vadi új zenéket, klippeket hallgathatok rajta, vagy nézhetek stb...-t akkor nekem megéri az a plusz két kattintás és 3 másodperc várakozás, amit a reklámok miatt kell elszenvednem
Nekik ez bevétel, nekem meg minusz pár másodperc az életemből, aztán pedig korlátlan szórakozás
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zirowe
nagyúr
Én például pont ezt imádom benne baromira, hogy ennyire intuitív/ennyire kiismer.
Beírok 3betűt, máris tudja mire kell kiegészíteni.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nagyúr
A youtube-nél pont beletrafáltál, mert minden 3. videóban van reklám. Eddig nem volt. pedig az is már google. A tv meg igaz, én sem nézek már vagy 5 éve tv-t.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
dajkopali
addikt
hogy bedobjak egy flame-et is
az egyik lap azt írja, hogy a Google azért most jött elő ezzel a fejlesztéssel, hogy megmutassa: az internetes szolgáltatások minőségéhez idő és pénz kell, nem úgy, mint a Facebook-buborékhoz (akik ugye most lépnek be a tőzsdére)"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Nem értem minek ennyit újítani, én eddig is megtaláltam vele amit akartam, vagy én vagyok nagyon ügyes?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Alchemist
addikt
ajjaj, én gyakran változtatom a szokásaimat...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
SLYM
veterán
és ne felejtsük el, hogy ezért nem kell fizetni. legalábbis pont csak annyira, mint amennyit az RTL-nek fizetsz a barátok köztért, ha megnézel pár reklámot a szünetben. csak itt ez nem zavar abszolút, TV-t meg már szinte nem is nézek a sok reklám és a gyenge színvonal miatt. a google ennek pontosan az ellenkezője. magas színvonal és viszonylag kevés és nem zavaró reklám
[ Szerkesztve ]
-
geezer
aktív tag
Pont mostanában gondolkodtam el, hogy a nagy 'G' akkora tényezővé vált az internet világában, mint semmilyen másik szoftvercég (nem, a FészBúk sem, meg se közelíti!), és talán nem is fog, legalább egy évtizedig. Talán utána sem.
Én nem vagyok egy külön, speciálisan Google-hívő, mégis, Gmail-t, Gmaps-et, Youtube-ot, Google docs-ot, Google translate-et kábé napi szinten használok, ha kérdőívet kell készítenem, azt is Google szerkesztővel teszem, a Google Tudós segít beadandók megírásában, a telefonom Android (=Google), ezzel jön a Play is, meg akkor már szinkronizálva is van a Google naptárral, stb, stb......Nagyon komoly.
Én a keresőt is kedvelem, nálam ilyen Bingek szóba sem jöhetnek.
Hajrá, csak így tovább!
-
mfercso
tag
Nem értem miért ilyednek meg egyesek attol hogy ugymondt kiiismeri öket a google keresö motorja nem kevés ember munkája van benne és azért ilyen nagy világméretű Adatbázist kevesen tudnak csinálni és még kevesebben fenntartani.
Ne azt kérdezd hogy mit Tudsz ?? !! hanem azt hogy hogyan tudhatnád meg !!!
Google
Az Ilyen embereknek azt üzenem hogy ha arra keresnek rá hogy Alma akkor ugye milyen jó hogy máris az almás pite receptjét látják ráadásul ezt ki lehet kapcsolni.
Teloszámot már az első pm-ben kérek !
-
anulu
félisten
nem paranoia. egyszerűen annyi a dolog, hogy nem kérek mankót a kezem alá, az eddigi kereséseim alapján ne priorizálja a találatokat. nem az adatgyűjtési részével van bajom.
emiatt kezdtem el Binget használni
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
doc
nagyúr
magyarazd mar el nekem ezt a mostanaban oly divatos paranoiat...
miert zavar az teged, hogy a kereso olyan talalatokat probal adni, amik teged jobban erdekelnek?
de ha ez annyira zavar, akkor hasznalj pl. Binget, en parszor kerestem vele amolyan tesztjelleggel, es ott nagyon latszik hogy baromi szegenyes a mogotte levo logika, lenyegeben tenyleg sima stringkeresest csinal, emiatt nagyon keves a relevans talalat... -
anulu
félisten
az addíg ok, de az én szokásaimat se mentett keresésekkel se cookie-kkal se semmivel nem akarja már elemezni!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
kérnék egy olyan keresőt, ami nem a "felhasználói szokásokat" nézi, hanem azt, h mi az a string, amire rákerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BIOS topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Witcher 3, GTA 5, Civilization 4, Silent Hunter 4-5, Battlefield 4, Port Royale 2, Neverwinternights
- Klasszikus PC Játékok + 2db PC Guru lemezmelléklet
- Doom (2016) Steam
- Assassin's Creed Shadows + 6 hónap Ubisoft+ Classics
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40BUNDLE
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest