Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Igazából a Logitech MX518-al is szemeztem, csak nem vette be a gyomrom azt a festést amivel büszkélkedik. MS-t megmondom őszintén nem is néztem, ne kérdezd miért. Azt sem tudom, hogy maradjak e a vezetékes vonalon, vagy váltsak wireless-re. Egyszer volt már ilyennel tapasztalatom, 2 hónap után elegem lett. Valószínűleg rossz márkával kezdtem(A4Tech), mert szinte hetente cserélet az elemet a cuccokba, meg szar volt a vevőm is, szinte az egér orra elé kellett tennem, hogy lássa. Azóta nem is foglalkoztam wireless cuccokkal.
Jah a gigáról. Ami most van egerem az is giga, és nekem nagyon bejött. Ennek az elődjét nyúzom egy pár éve.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Az a baj, hogy nem akarják megtanulni az emberek, hogy ha periféria, akkor Logitech vagy Microsoft. A Giga azért gyárt egeret, mert tudja, hogy a neve eladja, és megpróbál egy kis szeletet lefedni a piacból.
Szemben ugye a Logitech, már nem is tudom hány éves tapasztalattal.
A helyedben megvárnám az MX518 utódját a G400-at.
(A Labtec-et is megvette a Logi. )[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Nordic
Közösségépítő
Arra azért nincs nagy keret, meg nem is nagy a választék 4x4-es KIT-ekből...
.bableWes: Sajnos nem felületi, látszik a hólyagos/pattogzó festéken. Sajnos törve volt a bal hátulja(első tulaj), és valószínű, hogy kapott a hátsó ajtó is, így valami retekre annó kicserélhették. Ezt abból gondoljuk, hogy a másik 3 ajtó, meg a csomagtartó is rozsdamentes(egy 5 ajtós Ford Focus-ról van szó).
darál0w: Megértettem, és lesz@rlak, mer nagypofájú kemény parasztsorból származó toldi féle 64kilós gyerek vagyok. De lehet hogy az utolsó mérekezés óta már felszedtem úgy 2-3 kiló pluszt
Brown ügynökem vagyok nagy játékos, de nem akarok ilyen tescos egeret. Igazából ezzel szemezek. Bár lehet, hogy találok valamit használtan a nagyobb nevek közül is(razer, roccat). Szívem szerint egy R.A.T.-ot bevállalnék ,csak fájdalmasan sokba kerül...
[ Szerkesztve ]
-
Brown ügynök
senior tag
Nem tudom mekkora játékos vagy. Nekem egy Labtec lézeres egerem van 1600 dpi-s. Tesco-ban 2500 Ft volt és nagyon jól szuperál.
-
darál0w
Jómunkásember
1. olyat, ami kényelmes...talán még gamer egeret is kapsz ennyiért.
2. igen, ugyhogy kuss a neved mostantol!
a többire meg nem is válaszolok
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
addikt
A 4x2-t 4x4-re kell cserélni, hogy összkerekes legyen.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
.bableWes
őstag
ha csak felületi rozsda akkor csiszolo+festék
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest