Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Dr. Akula #97 üzenetére
Hát ez hihetetlen . . .
Mégis mi a BSA-s reklámszöveg? Hogy "ne lopj"? Nem mondtam semmi olyat, ami miatt az ügynöki jelzőket érdemelném, mert nem is vagyok az, az érveim sem azok. De látom, a személyeskedésen kívül gyakorlatilag semmit sem tudsz felhozni, hiszen 2 komment alatt BSA-s reklámügynök lettem.
Az hogy neked meg a jogvétő barátaidnak más tetszene, az csak egy egyéni szocprobléma, de a törvény az törvény.
Te elolvasod, amit írok, vagy csak úgy véletlenszerűen írkálsz, bele-bele pillantva (a vörös ködön át) a hozzászólásokba? Segítek:Ergo számszerűsíthető a kár, de ezzel meg a szoftvergyártók élnek vissza annyira (az elmaradt haszon fogalmával), hogy visszatetszést kelt. Akár visszaélnek vele, akár nem, attól te még elkövetted. Pont. Olvasd is . . . nyílvánvaló, hogy visszaélnek vele. De a gond attól még megvan, a tényen (szoftvermásolás) nem változtat.
pedig nem is a jogvédők oldalát védem
Ááá, neeem, egyáltalán neeem...Látom, az érvekre nem sikerül válaszolni, egy hozzászóláson belül harmadik személyeskedés. Elég frusztrált lehetsz. Annyit mondtam csak, hogy a TPB-t nem fogják felmenteni, mert a jogvédőknek a szerzői jogok védése esetén egyszerűen igazuk van, a jelenlegi törvények szerint pl. a programok megosztása is illegális - és megjegyzem, ez így van jól. Attól még mehet a megosztás, létezik, attól függetlenül, hogy jó, vagy rossz, hiszen mindig lesz rá lehetőség, mert megakadályozni - teljesen - soha nem akarják / tudják (inkább nem akarják, a tudják az megoldható, de több tízezer ember kriminalizálása megint csak nem megoldás). Ezen mi a jogvédő duma? Az, hogy vannak törvények? És ha elítélik a gyilkosokat, akkor mit fogsz írni? Azt, hogy emberiségellenes vagyok?
(#98) fordfairlane
Amint a mellékelt ábra mutatja, teljesen igazad van.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
it Sarkozy keresztül fogja verni a nemzetgyűlésen a „három dobásod van” törvényt. Jövő kedden lesz az újabb szavazás.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest