Keresés

Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz Dr. Akula #97 üzenetére

Hát ez hihetetlen . . . :DDD Mégis mi a BSA-s reklámszöveg? Hogy "ne lopj"? Nem mondtam semmi olyat, ami miatt az ügynöki jelzőket érdemelném, mert nem is vagyok az, az érveim sem azok. De látom, a személyeskedésen kívül gyakorlatilag semmit sem tudsz felhozni, hiszen 2 komment alatt BSA-s reklámügynök lettem.

Az hogy neked meg a jogvétő barátaidnak más tetszene, az csak egy egyéni szocprobléma, de a törvény az törvény.
    Te elolvasod, amit írok, vagy csak úgy véletlenszerűen írkálsz, bele-bele pillantva (a vörös ködön át) a hozzászólásokba? Segítek:

Ergo számszerűsíthető a kár, de ezzel meg a szoftvergyártók élnek vissza annyira (az elmaradt haszon fogalmával), hogy visszatetszést kelt. Akár visszaélnek vele, akár nem, attól te még elkövetted. Pont. Olvasd is . . . nyílvánvaló, hogy visszaélnek vele. De a gond attól még megvan, a tényen (szoftvermásolás) nem változtat.

pedig nem is a jogvédők oldalát védem
    Ááá, neeem, egyáltalán neeem...

Látom, az érvekre nem sikerül válaszolni, egy hozzászóláson belül harmadik személyeskedés. Elég frusztrált lehetsz. Annyit mondtam csak, hogy a TPB-t nem fogják felmenteni, mert a jogvédőknek a szerzői jogok védése esetén egyszerűen igazuk van, a jelenlegi törvények szerint pl. a programok megosztása is illegális - és megjegyzem, ez így van jól. Attól még mehet a megosztás, létezik, attól függetlenül, hogy jó, vagy rossz, hiszen mindig lesz rá lehetőség, mert megakadályozni - teljesen - soha nem akarják / tudják (inkább nem akarják, a tudják az megoldható, de több tízezer ember kriminalizálása megint csak nem megoldás). Ezen mi a jogvédő duma? Az, hogy vannak törvények? És ha elítélik a gyilkosokat, akkor mit fogsz írni? Azt, hogy emberiségellenes vagyok?

(#98) fordfairlane

Amint a mellékelt ábra mutatja, teljesen igazad van.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák